HS: Tuntemattoman puukottamaksi joutunut triathlonisti Kaisa Sali luuli kuolevansa ambulanssiin – "Kotona tuntuu hyvältä olla, vaikka se tapahtui kotipihalla"

Triathlonisti Kaisa Sali joutui puukotetuksi omalla takapihallaan Kolarissa helmikuun alussa. Ventovieraan hyökkääjän käyttämä suuri veitsi aiheutti hänelle yläselästä rintakehään ulottuvan viillon.

Sali kertoo tämän päivän Helsingin Sanomissa, että puukotus ei jättänyt hänelle pelkoa, vaikka ambulanssissa matkalla sairaalaan hän luuli kuolevansa.

Sali on toipunut puukotuksesta jo niin hyvin, että häneltä onnistuu jo 40 kilometrin hiihtolenkki yhdellä sauvalla.

Sali on lisännyt Instagram-tililleen kuvan hiihtolenkiltä kaksi päivää sitten. Päivityksen yhteydessä hän kertoo toipumisensa etenevän hyvin.

Helpotti vieroitusoireita

Sali arvelee HS:ssa, että puukotus helpotti pitkän ja menestyksekkään triathlonuran lopettamiseen liittyviä vieroitusoireita.

– Toipuminen on lähtenyt käyntiin yllättävän nopeasti. Yleisolo on ok. Toinen käsi ei vielä oikein nouse hartiaa ylemmäksi, Sali kertoi lehdessä.

Salin mukaan hän on saanut paikallisilta ihmisiltä Kolarissa valtavasti tukea ja sympatiaa. Ihmiset ovat tulleet tervehtimään häntä ja juttelemaan paljon hänen kanssaan tapahtuneesta.

– Ei ole mitään pelkotiloja. Tulin heti kotiin, ja täällä tuntuu hyvältä olla, vaikka se tapahtui kotipihalla. Sellaisista asioista olen päässyt hyvin yli, mutta huomaa, että tämä on psyykkisestikin kuormittanut paljon. Ei ole helppoa päästä tällaisesta yli, Sali sanoo HS:ssa.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja