Höyrytä koti putipuhtaaksi

Höyrypuhdistus on oiva tapa saada kodin pinnat ja paikat puhtaiksi nopeasti, vaivattomasti ja hygieenisesti ilman kemikaaleja ja yletöntä hankaamista.

Ympäristöystävällinen höyry säästää käyttäjälleen myös rahaa, sillä minkäänlaisia puhdistusaineita ja kemikaaleja ei tarvitse käyttää vaan kuuma höyrysuihku irrottaa lian ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti, ja tunkeutuu myös paikkoihin joihin muilla tavoin on hankala ylettyä. Myös vettä kuluu vähemmän eikä pakkausjätettäkään synny.

Monikäyttöinen höyry

Höyryä voidaan käyttää kodin puhdistukseen ja huoltoon monin eri tavoin. Se soveltuu mainiosti niin keittiön ja kylpyhuoneen pintojen puhdistukseen kuin ikkunoidenkin pesuun. Yhtälailla tekstiilien huolto ja vaatteiden silittäminen käy näppärästi höyryn avulla. Muista monipuolisista käyttökohteista saat lisätietoa osoitteesta www.karcher.fi alasivulta "Mitä voit puhdistaa höyryllä?"

Turvallinen höyry

Höyryllä puhdistaminen sopii erityisesti lapsiperheille, sekä niille joilla on allergisia taipumuksia, sillä höyry ei jätä puhdistetuille pinnoille pesuainejäämiä, jotka saattaisivat altistaa allergisille reaktioille tai aiheuttaa ihoärsytystä ja muita vahinkoja.

Kostean höyryn käyttö puhdistuksessa vangitsee myös pölyhiukkasia ja näin allergikot voivat hengittää helpommin, kun pöly ei leviä kodin sisäilmaan siivouksen yhteydessä.

Näin höyry puhdistaa

Höyry toimii puhdistuksessa eri tavoin kuin perinteiset menetelmät, jotka rajoittuvat vain pinnalliseen hankaamiseen. Höyryn etu piilee siinä, että tunkeutuu mikroskooppisen pieniin rakosiin asti puhdistetavan pinnan ja likakerroksen väliin irrottaen lian tehokkaasti ilman kemikaaleja ja pitkäveteistä hankaamista. Höyry ei jätä jälkeensä mitään ylimääräistä, vain turvallista ja hygieenistä puhtautta.

Höyrypuhdistimen toimintaperiaate

Höyrypuhdistin toimii samoin kuin painekattila. Vesi lämmitetään säiliössä kiehumispisteeseen, jolloin muodostuu höyryä. Tämä vie 1 – 6 minuuttia puhdistimen mallista riippuen. Kun vesi kiehuu, höyry tulee ulos höyrypistoolista liipasinta painamalla, ja mitä korkeampi höyrypaine on, sitä tehokkaammin se myös irrottaa likaa.

Laitteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää

Kärcher-höyrypuhdistimet täyttävät kaikki turvastandardit. Niiden kaikki sähkökomponentit on huolellisesti vesieristetty ja laitteissa on turvaventtiili joka estää säiliön avaamisen, kun sisältö on kuuma ja paineen alaisena.

Höyrypuhdistuksen käyttö kodinhoidossa on siis monin tavoin perusteltua ja järkevää. Sen helppous, tehokkuus ja ympäristöystävällisyys ovat etuja joita on vaikea sivuttaa. Kokeile omassa kodissasi jo tänään ja totea höyryn edut itse.

Lisätietoa saat osoitteestawww.karcher.fi

Artikkelin tarjoaa:Kärcher

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja