Houkuttelevatko Aasian edulliset nettikaupat? Näin ikävästi siinä voi käydä!

Netti on pullollaan vaatekauppoja, joissa luvataan upeita muotiluomuksia puoli-ilmaiseksi.  Aina ei kuitenkaan saa sitä mitä tilaa ja netissä voi tulla myös ikävästi huijatuksi. Näin kävi Marialle, joka teki tilauksen Twinkle Deals -sivustolta. 

Netti on avannut shoppailijalle aivan uuden maailman! Valikoima on laaja ja vaatteet trendikkäitä, hyviä löytöjä tekee helposti. Parhaimmillaan vaatteita voi tilata muutamilla euroilla ja etenkin Aasian edulliset nettikaupat houkuttavat länsimaalaista tilaajaa. 

Näin kävi myös Marialle, joka näki Facebookissa mainoksen Twinkle Deal -sivustosta. 

 – Ihastuin kivan näköisiin mekkoihin ja menin sivustolle katsomaan lisää. Ihastuin kuvassakin näkyvään mekkoon ja koska huomasin, että kotiinkuljetus on ilmainen, tilasin tuotteen sen kummempia miettimättä. Mekko oli vain noin 15 euroa ja  kommenteissa oli positiivisia huomioita vaatteesta, joten ajattelin, että ei se nyt liian pieleen voi mennä, Maria kertoo.

Tällaisin kuvin Twinkle Leads mainostaa Instagramissa. 

Maria päätti hakea enemmän tietoa nettikaupasta, harmillisesti kuitenkin vasta tilauksen teon jälkeen – palaute kun ei ollut erityisen mairittelevaa. Maria törmäsi useisiin viesteihin, jossa kerrottiin kaupan olevan huijausta. 

– Luin arvosteluista, että tuotteet ovat todella huonolaatuisia eivätkä vastaa nettisivuilla olevia kuvia. Harmikseni luin myös että palauttaminen on tehty hyvin vaikeaksi ja rahoja ei välttämättä saa takaisin.

Koska odotukset eivät olleet korkealla, Maria osasi jo odottaa pettymystä. Lopputulos on selvä kuvia vertailemalla.

– Mekko oli kamala riepu. Vähän nolotti kun olin mennyt halpaan, mutta taputtelin itseäni olkapäälle siitä, etten ollut tilannut useampia tuotteita, Maria kertoo. 

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Tarjoushaukun blogi

Lindsay Ferrier tilasi vaatteita itselleen, mutta ne olivatkin sopivia hänen 10-vuotiaalle tyttärelleen. 

Naisten L-koko sopiva pikkutytölle

Myös Huffington Post uutisoi vastikään suosittua Suburban Turmoil -blogia kirjoittavan Lindsay Ferrierin kokemuksista. Ferrier tilasi vaatteita itselleen NastyDress-nettikaupasta ja otti kaiken varalta vielä suuremman koon kuin mitä hän yleensä käytti,  mutta L-koon tuotteet olivatkin sopivia hänen 10-vuotiaalle tyttärelleen. 

– En suosittele NastyDress-kauppaa kenellekään, joka on suurempi kuin 10–12-vuotias tyttö tai jota haittaa, että uudet vaatteet ovat täynnä reikiä ja saumat huonosti ommeltuja, Ferrier kirjoittaa Huffington Postin verkkolehdessä.

Onko sinulla kokemuksia epäonnistuineista nettikaupoista? Kerro siitä meille! Lähetä viestiä osoitteeseen hannele.lampela@mtv.fi – otamme yhteyttä, mikäli tarinasi julkaistaan MTV Lifestylen sivuilla. 

Juttua muokattu 20.8. kello 08:29 – Tarjoushaukun blogi lisätty alkuperäiseksi lähteeksi. 

Lue myös:

    Uusimmat