Houkutteleeko haju naisia? Playboy lanseerasi miesten tuoksuja

Rotunaisia, nopeita autoja, luksushuviloita. Kuka kundi ei unelmoisi Playboy-elämäntyylistä? Ei ole reilua, että vain Hugh Hefner saa pitää hauskaa.

Playboy on nyt lanseerannut kolme miestentuoksua ja aina voi toivoa, että naisten huomio olisi tuoksusta kiinni. Playboy on hakenut inspiraatiota tuoksuihin kolmesta eri kaupungista: Hollywoodista, Miamista sekä Vegasista.

Pakkausten design tuo mieleen taskumatin. Pullon Playboy-logo on läpikuultava ja kun sen lävitse kurkistaa, paljastuvat pullon sisällä olevat leikkisät hahmot.

Hollywood Playboy on itämais-metsäinen tuoksu. Se avautuu raikkailla sitrusaromeilla; mandariini, timjami, bergamotti ja elemi. Sydäntuoksussa laventeli, ruusupuu ja jasmiini yhdistyvät seetripuuhun luoden kukkaisen, mutta maskuliinisen eleganssin. Pohjatuoksun lämpimät vetiver, myski, meripihka, vanilja ja santelipuu antavat tuoksulle pehmeän, viettelevän väreen.

Miami Playboy on raikkaan metsäinen tuoksu. Tuoksu avautuu yhdistelmällä bergamottia, vihreitä lehtiä, omenaa ja otsonia, jotka energisoivat ja avaavat aisteja. Sydäntuoksu huumaa ruusupuulla, syklaamilla ja jasmiinilla. Lämmin, aistillinen myskistä, meripihkasta ja seetripuusta koostuva pohjatuoksu vangitsee kantajansa magneettisen viehätysvoiman.

Vegas Playboy on itämainen tuoksu, joka avautuu raikkailla omenan, basilikan ja teen aromeilla. Laventelin, jasmiinin ja kurjenpolven yhdistelmä antaa sydäntuoksulle erottuvan elegantin olemuksen. Puun ja maan tuoksut — myski, tonka, vanilja — luovat aistillisen pohjan tälle dynaamiselle ja jännittävälle tuoksulle.

(MTV3/Helmi)

Kuva: Playboy/Berner

Lue myös:

    Uusimmat