Honor paljasti ensitiedot Honor 20 -puhelinten ominaisuuksista – designin osana erityisviimeistelty takalasi

Honor julkistaa uudet Honor 20 -sarjan älypuhelimensa 21. toukokuuta Lontoossa järjestettävässä tilaisuudessa. Nyt se on paljastanut kuitenkin jo ensimmäiset ennakkotiedot uutuuksista. Lisäksi aiemmin tällä viikolla nähtiin kuvavuoto Honor 20:n ja Honor 20 Pron kameroista.

Honor 20 -sarja sisältää huhujen mukaan kolme älypuhelinmallia – keskihintaluokan edullisemman Honor 20 Liten, joka on jo julkistettukin Aasiassa, sekä huippuluokkaan tähtäävät Honor 20:n ja Honor 20 Pron.

Uudet Honor 20 -puhelimet tulevat olemaan takaa lasipintaisia, on Honor vahvistanut. Lasipinnan valmistamisessa käytetään uutta tekniikkaa, jota Honor kutsuu Triple 3D Mesh -prosessiksi. Käytännössä lasipintoja on useita ja lopputuloksena on erityisellä tavalla valoa heijastava Dynamic Holographic -viimeistely. Ulkolasipinnan alla on syvyyskerros, joka koostuu miljoonista minikokoisista prismoista, sekä pinnalle sen päävärin antava kerros.

Honorin mukaan uuden lasipinnan valmistusprosessi on hyvin haastava: 100 valmistetusta takalasikokonaisuudesta vain 20 täyttää Honorin laatuvaatimukset.

Honor vahvisti myös tänään, että Honor 20 -sarjan puhelimissa on 6,26 tuuman näyttö sekä 91,6 prosentin näyttö-runkosuhde. Etukamera löytyy aiemman View20-mallin tavoin reikänä näytöstä ja tämän reiän halkaisijan koko on edelleen 4,5 millimetriä.

Lisäksi Honorin mukaan uusissa puhelimissa sormenjälkilukija on sijoitettu puhelinten kyljelle. Tämä on epäsuora vihje myös siitä, että Honor 20:ssä ja Honor 20 Prossa on todennäköisesti LCD-näyttöpaneeli.

Aiemmin vuotaneiden kuvien mukaan sekä Honor 20 Pro että Honor 20 tulevat olemaan varustettu neljällä takakameralla, mutta kameraratkaisuissa on merkittäviä eroja.

Molemmissa on pääkamerana 48 megapikselin kamera Sonyn IMX586-kennolla. Tämä kamera on tuttu jo myös Honor View20 -mallista. Honor 20 Prossa pääkamera on varustettu suuremmalla f/1,4-koon aukolla ja optisella kuvanvakaimella, joka Honor 20:stä kuvissa listattujen tietojen perusteella puuttuu. Lisäksi pääkameran aukon koko on Honor 20:ssa pienempi f/1,8.

Yhteistä sekä Honor 20:lle että Honor 20 Prolle on 117 asteen superlaajakulmakamera 16 megapikselin tarkkuudella ja f/2,2-aukolla.

Telekamera sen sijaan löytyy vuotokuvien perusteella ainoastaan Honor 20 Prosta. Sen tarkkuus on 8 megapikseliä ja aukon koko f/2,4. Optista zoomia telekamera tuo kamerajärjestelmään 3x-tasolla verrattuna pääkameraan. Telekamera on varustettu myös optisella kuvanvakaimella.

Telekameran paikalta Honor 20:sta löytyy 2 megapikselin syvyyskamera 1,75 mikronin pikselikoolla ja f/2,4-aukolla. Samoilla teknisillä määreillä varustettu ”makrokamera” on neljäntenä kamerana sekä Honor 20:ssä että Honor 20 Prossa.

Honor 20:n ja Honor 20 Pron kamerajärjestelmien täydentävä ero on vain Honor 20 Prosta löytyvä lasertarkennus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja