Honolulu, Bali, Aruba – tässä ovat maailman romanttisimmat paratiisikohteet

Ystävänpäivän kunniaksi MTV Lifestyle listasi matkakohteet, jotka taatusti saavat romanttiset tunteet heräämään.

Honolulu, Havaiji

Sukeltele, käy valasretkellä ja ui kristallinkirkkaissa vesissä. Kuulostaako hyvältä? Ei ihme: Honolulua on kuvattu Amerikan romanttisimmaksi kaupungiksi.

Paikallinen luksusmajoitus: Mikäpä tarjoilisi parempaa luksusta kuin Trump International Hotel Waikiki? Varaa vaikka Diamond Head Penthouse Suite -sviitti, jossa on oma kokki, tilaa kahdeksalle ruokailijalle, pesukone, kuivausrumpu ja tilaakin mukavat 204 neliömetriä. Hintaa ihanuudella on 2000-3000 dollaria, siis 1500-2200 euroa yöltä.

Pääsiäissaaret, Chile

Mystinen Pääsiäissaari on tullut tutuksi Moai-patsaistaan. Saari sijaitse 300 kilometrin päässä lähimmästä asutusta saaresta ja matka saaren päästä päähän on vain 20 kilometriä. Saatte taatusti olla kahden!

Paikallinen luksusmajoitus: Posada de Mike Rapu -hotellista voi varata Raa-sviitin, josta löytyy tilaa 44 neliötä. Seitsemän yötä maksaa huikeat 10 290 dollaria, 7 868 euroa.

Rajasthanin osavaltio, Intia

Moni pitää Rajasthania Intian eksoottisimpana paikkana. Vaeltele Jodhpurin vanhassa kaupungissa tai vieraile Jaisalmerin kaupungissa, joka sijaitsee aavikolla. Yöpykää tähtien alla teltassa!

Paikallinen luksusmajoitus: Taj Lake Palacen presidentinsviitti on nimeltään The Shambhu Prakash. 161 neliön sviitissä on oma baari, hotellin tarjoama hedelmä- ja suklaalautanen sekä kirjasto. Matkaaja saa myös tyyny- ja peittomenun, josta voi valita mieleisensä!

Aitutaki, Cookinsaaret

Aitutaki kuuluu Tyynellämerellä sijaitseviin Cookinsaariin. Paikkaa on jopa maailman kauneimmaksi saareksi! Aitutakin saaren keskellä sijaitsee laguuni, jolla voi risteillä, snorklata ja ihailla jättiläissimpukoita, papukaijakaloja ja erilaisia koralleja.

Paikallinen luksusmajoitus: Pacific Resort Aitutakin Ultimate Beachfront Villassa on 125 neliötä lomailutilaa. Volkaanisella kivellä nököttävästä villasta pääsee rappusia suoraan rannalle, jolta löytyy suihku. Yhden yön villassa saa viettää, kun kaivaa kuvetta 2970 dollarin, siis 2271 euron edestä.

Tahiti, Ranskan Polynesia

Pieniä saaria, kristallinkirkkaita vesiä ja hiljaisia rantoja. Tahiti sopii rakastavaisille!

Paikallinen luksusmajoitus: Keskellä Tahaa-laguunia sijaitsee viiden tähden Vahine Island -hotelli. Hotelli on Small Luxury Hotels of the Worldin jäsen. Bungalowista joutuu pulittamaan 700-800 euroa yö.

Bali, Indonesia

Balilla pääset näkemään pilvien ympäröimiä tulivuoria ja lumoavaa kulttuuria. Miten olisi romanttinen illallinen hiekkarannalla?

Paikallinen luksusmajoitus: The Hadiprana Villan 550 neliön asunnossa on oma kymmenmetrinen uima-allas. Villan vuokraaminen kustantaa noin 950 dollaria, eli 724 euroa yö.

Sharm El Sheikh, Egypti

Sharm el Sheikhistä löytyy paljon tekemistä pariskunnille. Sukeltaminen ja kamelin ratsastaminen saavat seuraa kuumasta yöelämästä. Kaikkea tätä ympäröivät uskomattoman kauniit maisemat.

Paikallinen luksusmajoitus: Four Seasons- hotellin kahden hengen presidentinsviitissä matkaajaa hemmotellaan 107-senttisellä televisiolla, äänentoistojärjestelmällä ja kahdella jättisängyllä. Huone on 375 neliömetrin kokoinen, ja varustettu muun muassa omalla ruokailualueella, laukunkantajalla ja kokilla, jolta saa apua päivän menun suunnittelemiseen.

Aruba, Karibia

Hiekkarantoja, jotka on kuin tehty romanttisille iltakävelyille, vilkasta yöelämää, hyviä ravintoloita… Ei ihme, että Aruba on suosittu häämatkakohde.

Paikallinen luksusmajoitus: Radisson-hotellin Aruba Penthousea kuvataan saaren halutuimmaksi huoneeksi. Tilaa tästä penthousesta löytyy 254 neliötä. Kolmen huoneen ja 3,5 kylpyhuoneen lisäksi matkaaja saa oman kattoterassin.

Seychellit

Kuvitelmien paratiisisaaren kaikki tunnusmerkit täyttävä Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä. Pyöräile tai makaile rannalla rakkaasi kanssa. Seychellien pääkaupunki on eräs maailman pienimmistä. Taatusti intiimi ja romanttinen kohde!

Paikallinen luksusmajoitus: Le Chateau de Feuilles -hotellin Deluxe Family Villassa on paitsi 180 asteen näköala, myös salainen, oma puutarha. 85 neliön huoneeseen saa pyynnöstä tietokoneen; plasmatelevisio ja blu-ray-soitin ovat huoneessa valmiina. Tästä lystistä pariskunta saa pulittaa noin 600-700 euroa.

Malediivit

Malediivit on suosittu turistikohde, eikä ihme: saarilla on yleensä hyvä sää, palmupuista ja koralleista puhumattakaan. Snorklaus mahdollistaa vedenalaisen maailman tutkimisen; bungaloweissa makailu taas rentouttaa pitkän päivän jälkeen.

Paikallinen luksusmajoitus: Six Senses Laamu -hotellissa tarjoillaan luomuruokaa ja trooppisia drinkkejä sekä 400 viiniä, joita säilytetään täydellisissä olosuhteissa. Ocean Beach Villasta vierailija pääsee rannalle yksityisreittiä, ja jos ranta kyllästyttää, aikaa voi viettää omassa yksityispuutarhassa. Hinnaksi tulee hulppeat noin 900 dollaria, siis 686 euroa yö.


Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Huonetiedot hotellien sivuilta, muina lähteinä Cision.comin tiedote, Travel and Leisure, Timeout.com, Roughguides.com

Lue myös:

    Uusimmat