Homokommentit olivat liikaa – entisten Top Gear -tähtien ohjelmasta nousi jälleen kohu

Suorasukaisten ja sanojaan säästelemättömien auto-ohjelmajuontajien jutut ovat jälleen nousseet otsikoihin.

The Grand Tour -ohjelman uusin jakso on ennättänyt nostattaa jo jonkinasteisen somekohun, sillä joidenkin mielestä juontajien vitsailu ylitti jälleen hyvän maun rajat. Kohun keskelle joutui tällä kertaa rääväsuisen Jeremy Clarksonin sijaan toinen juontaja Richard Hammond, kertoo muun muassa The Guardian.

Aatonaattona ensi kerran esitetyssä jaksossa entiset Top Gear -auto-ohjelman tähdet keskustelivat sosiaalisessa mediassa levinneessä pätkässä Rolls Royce -luksusauton vaaleasta sisustuksesta. Clarkson harmittelee, ettei autossa voisi syödä suklaajäätelöä herkän sisustuksen takia.

– Se on ihan okei, en syö jäätelöä. Sillä on jotakin tekemistä heterouden kanssa, Hammond vastaa saaden juontajaparinsa Clarksonin ja James Mayn näyttämään hämmentyneiltä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Sanotko siis, että kaikki lapset ovat homoseksuaaleja, Clarkson ihmettelee.

– Ei! Ei siinä ole mitään väärää, mutta aikuinen mies syömässä jäätelöä on hieman.., Hammond yrittää selitellä.

Monet Twitter-käyttäjät suivaantuivat Hammondin kommenteista.

– Ei ihmekään, että monet heteromiehet ovat ihan sekaisin, hehän eivät voi syödä edes jäätelöä, Twitterissä piruiltiin.

– Hei! Olen syönyt jäätelöä vuosia ja olen edelleen hetero, mikä on vialla, auttakaa, eräs käyttäjistä kyseli huumorilla osoittaen viestinsä suoraan Hammondille.


Myös seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavat järjestöt ovat tarttuneet Hammondin kommenttiin, jota kutsuttiin tarkoituksellisesti pilkkaavaksi ja alentavaksi. Juontaja itse ei ole vielä kommentoinut kohua.

Lue myös:

    Uusimmat