Hollywoodin superparin ero: Viimeiset yhteiskuvat paljastavat surullisen totuuden

Hollywood-tähdet Ben Affleck ja Jennifer Garner kuvattiin yhdessä vielä kesäkuussa.

Näyttelijäpariskunta on eroamassa. Pari ilmoitti eroaikeista tiistaina vain päivää sen jälkeen, kun he olivat viettäneet kymmenvuotishääpäiväänsä.

Affleck ja Garner näyttelivät yhdessä filmillä Daredevil vuonna 2003 ja menivät naimisiin pari vuotta myöhemmin. Heillä on kolme alle kymmenvuotiasta lasta.

Huhut erosta ovat velloneet pitkään, ja eron syitä on saatu vain arvailla. Lähipiiristä on kerrottu, että pariskunta on hakenut apua liittoonsa jo usean vuoden ajan, mutta tuloksetta.

Tähtipari kuvattiin lapsineen yhdessä vielä kesäkuun puolivälissä. Jo tuolloin heidän kasvoiltaan oli luettavissa surua, kireyttä ja toivottomuutta. Erityisesti Jennifer vaikuttaa kuvien perusteella väsyneeltä taistelemaan liittonsa puolelta.

Garnerin ja Affleckin kerrotaan yrittäneen pelastaa kymmenvuotinen liittonsa pariterapiassa. Liitto päättyi lopulta eroon 10-vuotishääpäivän jälkeen.

Näyttelijöillä on kolme lasta: Seraphina; Samuel ja Violet.

Affleck, 42, on voittanut Oscar-palkinnot käsikirjoituksesta elokuvaan Will Hunting – syntynyt neroksi (1998) sekä ohjauksesta filmillä Argo (2012). Hänen viime aikojen menestysfilminsä näyttelijänä on ollut Gone Girl.

Garner, 43, teki läpimurtonsa tv-sarjan Alias pääroolissa. Valkokankaalla hänet on nähty esimerkiksi elokuvassa Dallas Buyers Club.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja