Hollywood-tähti Mena Suvarin uskomaton muodonmuutos – kuvat yli 10 vuoden ajalta

Hollywood-kaunotar Mena Suvari leikittelee jatkuvasti hiustyylillään. Katso kuvat kameleontin lailla ulkonäköään muuttaneet naisesta vuosien varrelta!

Blondista brunetiksi, polkkatukasta pitkiin kutreihin, siilitukkaakin kokeillut – näyttelijä Mena Suvari, 33, vaihtaa hiuslookia kuin paitaa. Luonnostaan vaaleahiuksisella kaunottarella on nähty lukuisia erilaisia tyylejä. Katso kameleonttimaisen kaunottaren muodonmuutokset yli kymmenen vuoden ajalta.

Nainen on kommentoinut medialle, ettei enää vanhemmiten jaksa stressata ulkonäöstään, tai välittää ulkopuolisten kommenteista. Hänet tunnetaankin intohimoisena tatuointiharrastajana. Tästä kertoo myös

Nainen muistetaan parhaiten American Beauty -elokuvan tavoiteltuna kaunottarena, mutta hän on näytellyt myös American Pie -elokuvissa ja monessa tunnetussa sarjassa. Alastomuutta sisältäneen American Beauty -roolin myötä Suvari joutui aikoinaan anoreksiakohun kouriin.

Mena Suvari on sinkkunainen erottuaan vasta pikaisesta avioliitostaan keikkajärjestäjä Simone Sestitoon. Avioliiton alkutaipaleella Suvari kertoi medialle avioliiton tuntuneen oikealta ratkaisulta ja rauhoittaneen häntä ihmisenä. Naiselle jo toinen. Aikaisemmin hän oli naimisissa itseään rutkasti vanhemman saksalaisen elokuvaajan kanssa.

Mikä hiustyyleistä pukee naista parhaiten?


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, AOP, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja