Mainos

Hollywood-tähdet ystävistä rakastavaisiksi

Parenthood-sarjassa sisaruksia esittävät näyttelijät seurustelevat tosielämässä.

Näyttelijät Lauren Graham ja Peter Krause ovat tunteneet toisensa jo viisitoista vuotta, mutta rakkaus parin välille syttyi vasta tänä vuonna.

– Välillämme kaikki on ollut todella helppoa, mikä on hauskaa. On vaativaa työskennellä ja viettää vapaa-aikaa saman henkilön kanssa, Graham kuvailee Redbook-lehden lokakuun numerossa.

Gilmoren tytöt -sarjasta tuttu näyttelijätär kertoo, että heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien parin välillä on ollut vahva yhteys. Heistä ei kuitenkaan heti tullut rakastavaisia huonon ajoituksen ja ujouden takia.

– Pidimme heti toisistamme. Hän pyysi minut luokseen pelaamaan lautapeliä – ja juuri sitä teimme koko illan. Ajattelin, että tämä tyyppi ei todellakaan pidä minusta, Graham paljastaa.

– Ajoitus ei ollut oikea, emme olleet valmiit suhteeseen. Hän on todella viehättävä mies, mutta olemme molemmat ujoja.

Tämä Hollywood-pari on pystynyt pitämään suhteensa pois julkisuuden valokeilasta. Graham 43, ja Krause 45, tähdittävät molemmat Parenthood-sarjaa, jossa esittävät sisaruksia.

– Kukaan ei tiennyt meistä pitkään aikaan, koska olemme yleensä kotona, emmekä käy ulkona juhlimassa. En halua tuoda asiaa esille, koska katsojien täytyy pystyä ajattelemaan meitä sarjassa sisaruksina.

Graham ei paljasti minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia parilla on, mutta kertoo haluavansa asettua aloilleen.

– Haluaisin olla osa perhettä. Se on erittäin tärkeää minulle.

MTV Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Celebitchy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.