Mainos

Hoida oikein värjättyä hiusta

Helmen syksyisessä muuttumisleikissä Minna Kivelän hiuksiin loihdittiin kauden trendikkäin väri. Punainen malli toi upeasti Minnan ihonvärin esille ja miellytti pitkään vaaleissa hiuksissa viihtynyttä naista. Kampaaja Toni Immo antoi hyödyllisiä vinkkejä, kuinka helposti haalistuva punainen väri saadaan loistamaan värjäyksen jälkeenkin. Shampoon ja hoitoaineen lisäksi Minnan pörröisille luonnonkiharoille hiuksille suositeltiin kosteutta tuovaa pois pestävää naamiota.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Punaiseksi värjätyt hiukset näyttävät upeilta, mutta kaipaavat erityistä hoitoa pysyäkseen räiskyvänä pitkään. Kampaajalla käynnin jälkeen onkin hyvä ottaa käyttöön värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet, joilla uusi väri säilyy hiuksissa pidempään. Kun tuote on sopiva, hiukset ovat helposti kammattavat ja uusi väri kiiltää hienosti.

Värjättyjen hiusten shampoon ja hoitoaineen lisäksi kosteutta kaipaavia hiuksia voi hoitaa hiusnaamiolla. Toni suositteli Minnalle naamiota kerran viikossa. Pyyhekuiviin hiuksiin levitettävän tuotteen annetaan vaikuttaa hiuksissa muutama minuutti, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Naamio antaa hiuksille kosteutta, kammattavuutta ja kiiltoa.

Minnan luonnonkiharat hiukset suoristettiin suoristusraidalla. Käsittely kuluttaa hiusta, joten Toni käsitteli hiukset lämpösuojatuotteilla. Päivittäin hiuksiaan käsittelevän onkin ehdottoman tärkeää muistaa suojata hiukset oikeilla tuotteilla.

Color Protection suojaa värjättyä hiusta

Värjätyille hiuksille suunniteltu NIVEA Color Protection -sarja sisältää granaattiomenasta ja kärsimyskukasta saatuja uutteita. Tuotteet, shampoo, hoitoaine ja naamio, parantavat värin kestoa ja kirkkautta. Sarjan tuotteissa on UV-suoja, joka vähentää auringon hiuksia haalistavaa vaikutusta sekä antioksidantteja, jotka suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta.

Hiuksille tärkeä lämpösuoja on myös Nivean babassu- ja magnoliauutteita sisältävissä NIVEA Straight & Easy -tuotteissa, jotka helpottavat hiusten suoristamista. Hiuksista tulee suorat ilman suoristusrautaa, kun käyttää kaikkia kolmea Straight & Easy -tuotetta ja föönaa hiukset käyttäen isoa harjaa. Kolmen tuotteen yhdistelmä suojaa hiuksia kosteudelta ja estää siten pörröisyyttä myös kostealla ilmalla.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.