Mainos

HKL järjestää tänään korvaavaa liikennettä

Helsingin rautatieaseman vesivahinko aiheuttaa tänään poikkeusliikennettä.

Metrot eivät kulje Kaisaniemestä länteen päin lainkaan. Metro liikennöi näin ollen tänään vain Kaisaniemen ja Vuosaaren/Mellunmäen välillä.

Metron itäisimmillä osilla onkin odotettavissa kovia ruuhkia, koska vuorovälit ovat normaalia pidempiä: tavallisen 4 minuutin sijasta 5-6 minuuttia. HKL kehotti aamun matkustajia varautumaan tavallista pidempiin matkustusaikoihin.

Idästä tulevia matkustajia kehotetaan jatkamaan busseilla Sörnäisistä keskustaan.

Korvaava bussilinja 65X ajaa Sörnäisistä Ruoholahteen. Sörnäisissä bussiin voi nousta bussin 65A pysäkeiltä. Ruoholahdessa bussi ajaa linjan 15 päätepysäkille Länsisatamankadulle. Lisäksi raitiovaunulle 6 on tulossa lisävuoroja.

Lähijunilla keskustaan tulevien kannattaa vaihtaa raitiovaunuihin ja busseihin jo Pasilassa, sillä Rautatientorin vaihtoyhteydet voivat ruuhkautua. Lännen suunnasta tulevien kannattaa käyttää myös seutulinjojen busseja. Pohjoisista ja koillisista kaupunginosista busseilla matkustavien on sujuvinta tulla bussilla keskustaan asti, eikä vaihtaa metroon.

HKL pyrkii selvittämään maanantain aikana, voiko metro jatkossa ajaa pysähtymättä Rautatientorin aseman ohi Kamppiin ja Ruoholahteen. Rautatientorin metroasema on poissa käytöstä todennäköisesti useita kuukausia.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.