HJK:lle lisää testimiehiä

HJK:n riveissä on tällä hetkellä neljä testimiestä, kun uusimpina kasvoina joukkueen harjoitusvahvuuteen liittyivät kroaattihyökkääjä Daniel Kovacevic ja Mikko-Ville Hyyhönen.

Kovacevic, 26, on 188-senttinen hyökkääjä, joka on viime vuodet pelannut Saksan ja Sveitsin sarjoissa. Viimeksi hän on edustanut SSV Reutlingenia Saksan Regional-liigassa. Sveitsissä hän on edustanut muun muassa FC Badenia. Paras kausi maalien suhteen oli Sveitsin 1. liigan FC Seefeldissa, jossa 23 ottelussa osumia syntyi 16 kappaletta.

Puolustusosastolle kokeelle uusimpana miehenä saapui 20-vuotias toppari Mikko-Ville Hyyhönen, joka pelasi muun muassa Tampere Unitedista neljä liigaottelua kausina 2004 ja 2005.

Entuudestaan valmentajakaksikon Keith Armstrongin ja Abdou Talatin (kuvassa) puntarissa ovat albaanialainen keskikenttäpeluri Ansi Agolli ja nigerialaispuolustaja Echezona Anyichie.

Kaikkien neljän pelurin tekemisiä tarkastellaan viikonloppuna Uusi Lahti Cupissa, jossa HJK kohtaa avausottelussa perjantaina virolaisen TVMK:n.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja