HJK voitti Belgradin Punaisen Tähden – putosi silti Mestarien liigan karsinnoissa

Helsingin Jalkapalloklubi putosi Mestarien liigan toisella karsintakierroksella, vaikka se voitti Belgradin Punaisen Tähden 2-1-lukemin.

Punainen Tähti voitti ensimmäisen osaottelun 2-0-lukemin ja etenee näin ollen kolmannelle kierrokselle yhteismaalein 3-2.

HJK pelasi varsin pirteän ottelun ja meni 1-0-johtoon heti toisen puoliajan alussa, kun Sebastian Dahlström laukoi pallon tarkasti nousunsa jälkeen takanurkkaan.

Heti seuraavassa hyökkäyksessä HJK:n Evans Mensahilla oli tyhjä maali edessään, mutta hän laukoi pallon maalin ohi.

Punainen Tähti tasoitti ottelun vain kymmenen minuuttia HJK:n johtomaalin jälkeen. Marko Marin syötti pallon neljän HJK:n pelaajan läpi Dusan Jovancicille, joka laukoi pallon HJK-puolustajan kautta maaliin.

Riku Riski viimeisteli vielä ottelun loppuhetkillä 2-1-johtomaalin, mutta se jäi laihaksi lohduksi HJK:lle.