HJK putosi voitosta huolimatta – Klubitähti iski avausmaalin upealla yksilösuorituksella: "Huomaa, että kaverit pelaavat siellä hiukan nopeampaa peliä"

HJK putosi Mestarien liigan toisella karsintakierroksella, vaikka kaatoi Belgradin Punaisen tähden kotonaan 2-1 numeroin. Serbialaisryhmä eteni jatkoon 3-2 yhteismaalein.

HJK:n kapteeni Sebastian Dahlström iski ottelun avausosuman komean yksilösuorituksen päätteeksi. 

– Se oli meiltä hyvä matsi. Kun voittaa tällaisen tason joukkueen, niin silloin on ollut hyvä peli. Totta kai harmittaa, että kaveri teki vierasmaalin ja menee sillä jatkoon. Voittoa ei pystynyt tietenkään juhlimaan, Dahlström kertoi MTV Urheilulle.

– Kyllä oli kova vastus ja siellä oli useita laatupelaajia. Huomaa, että kaverit pelaavat Serbiassa hiukan nopeampaa peliä, Dahlström jatkoi.

Dahlström toteaa myös, että voiton myötä joukkue voi lähteä luottavaisin mielin kohti Eurooppa-liigan karsintoja. HJK-luotsi Toni Koskela oli samoilla linjoilla Dahlströmin kanssa.

– Ensimmäisellä jaksolla meillä oli suuria vaikeuksia päästä syvälle ja emme pystyneet aiheuttamaan sen suurempia ongelmia. Kavennusmaali teki meille homman todella vaikeaksi. Siinä vaiheessa olisi pitänyt tehdä kolme maalia ja sen vuoksi jäi näkemättä se todellinen takaa-ajo. Vastustajan laadun huomioonottaen meiltä erittäin vahva suoritus. He puolustivat hyvin, eikä ollut helppoa löytää niitä tiloja, jota kautta edetä. Liikettä puuttui aika paljon ja seisoimme vähän paikallaan, Koskela totesi.

 – Hyvä suoritus ja se pitää viedä tästä seuraavaan pariin, joka alkaa ensi torstaina, Koskela sanoi.

HJK kohtaa Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella joko puolalaisen Piast Gliwicen tai  latvialaisen Riga FC:n.

Alla olevalla videolla Toni Koskelan kommentit ottelusta.


Lue myös:

    Uusimmat