HJK-luotsi kritisoi Stadin derbyn erikoista ottelupaikkaa – "Tuntuu täysin käsittämättömältä"

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kummastelee vahvasti sitä, että HJK:n ja HIFK:n välinen Suomen Cupin puolivälieräottelu pelataan hallissa.

HJK ja HIFK kohtaavat toisensa puolivälierässä lauantaina Jätkäsaaren hallissa. Ottelun alla keskustelua on herättänyt se, että peli pelataan hallissa, vaikka olosuhteet sallisivat ottelun pelaamisen ulkokentällä.

Myös HJK:n päävalmentaja Toni Koskelakin kummasteleekin ottelupaikan päättäneen HIFK:n tekemää päätöstä.

– Hallit ovat hienoja ja tarpeellisia talvella, mutta nyt eletään jo huhtikuuta, Koskela toteaa HJK:n sivuilla.

Koskelan mukaan ulkona pelaaminen olisi järkevämpää myös koronavirusturvallisuuden vuoksi.

– Eniten ihmetyttää se, että kilpailun järjestäjä lähettää meille korona-ajan turvallisuusohjeita ja seuraavaksi ilmoittavat meille, että voimme mennä huhtikuussa pelaamaan vielä halliin. Se tuntuu täysin käsittämättömältä. Siellähän ei turvavälejä pidetä ja ollaan sisätiloissa. Se tuntuu hämmästyttävältä, Koskela ihmettelee.

HJK:n ja HIFK:n välinen ottelu oli tarkoitus pelata jo aiemmin, mutta molempien joukkueiden koronakaranteenien vuoksi ottelu jouduttiin siirtämään myöhemmäksi.

Juttua korjattu ja otsikkoa muutettu klo 20.37: Kotijoukkue HIFK vastaa ottelujärjestäjänä ottelupaikan valinnasta, eikä Palloliitto. Palloliitto vastaa Suomen Cupin otteluiden järjestämisestä vasta välieristä alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat