Mainos

Hiukset näkyivät jo ultraäänessä! Tuuheahiuksinen vauva ihastuttaa suloisella ulkonäöllään

Joillain vauvoilla voi mennä kuukausia, ennen kuin heidän päähänsä ilmaantuu yhtään hiusta. Tämä pikkutyttö ei tarvinnut siihen muuta kuin muutaman viikon kohdussa.

Kuuden kuukauden ikäisen Alexis Bartlettin päätä koristavat poikkeuksellisen tuuheat hiukset, jotka huomattiin ensimmäisen kerran jo ultraäänikuvissa. Tytön vanhemmat kertovat olleensa aluksi järkyttyneitä tiedosta, että heidän syntymättömällä lapsellaan ei ollut hiuksia ainoastaan päälaella, vaan koko päässä aina otsasta takaraivoon saakka.

Alkujärkytyksen jälkeen oli kuitenkin päivän selvää, mistä lapsi oli tuuheat hiuksensa oikein perinyt.

– Minulla oli syntyessäni hiuksia, ja olen jopa laittanut vauvakuvamme rinnakkain näyttääkseni ihmisille, mistä hän on sen perinyt, isä Adrian Bartlett toteaa.  

Tuntemattomat pysähtyvät juttelemaan

Isän mukaan hauskaa tapauksessa on myös se, että Alexisin äiti leikkaa työkseen ihmisten hiuksia. Kenties lapsesta tulee pian äitinsä vakioasiakas. 

– Kaikki sanoivat, että hiukset tulevat putoamaan puolessa vuodessa, mutta itse asiassa ne ovat vain kasvaneet entisestään. Pian edessä saattaa olla hiustenleikkuu, isä kertoo. 

Vanhemmat kertovat tuuheahiuksisen lapsen aiheuttavan ihmetystä kanssaihmisten keskuudessa. Jopa tuntemattomat ihmiset saattavat pysäyttää perheen ihaillakseen tytön poikkeuksellista ulkonäköä. Tämä on johtanut muun muassa siihen, että perheen kauppareissut kestävät nykyisin huomattavasti kauemmin kuin ennen.

Lähteet: TheSun, CatersNews/MVPhotos

***

1:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.