Mainos

Hittisarja Kardashianit täyttää 10 vuotta – näin rajusti tähdet ovat muuttuneet

Kardashianien klaani on kymmenen vuoden aikana nähnyt skandaaleja, sukupuolen vaihdoksen ja kohdannut maailmanlaajuisen kuuluisuuden.

Maailman tunnetuin tosi-tv-ohjelma Kardashianit täyttää pian kymmenen vuotta. Seurapiiriperheen elämästä kertovan sarjan ensimmäinen jakso nähtiin 14. lokakuuta 2007. Perheen skandaalintäyteinen arki on viihdyttänyt miljoonia ihmisiä kaikkialla maailmassa.

Nykyään ei ole päivääkään, kun jotakuta Kardashianin tai Jennerin perheen jäsentä ei nähtäisi lehtien sivuilla tai internetin uutisartikkeleissa.

Pieni kooste perheen jäsenistä ja heidän muutoksestaan kymmenen vuoden aikana lienee paikallaan!

Kim Kardashian

Kim Kardashian oli kaiken alku ja juuri. Seurapiirikaunotar toi perheen suureen julkisuuteen seksivideollaan ja ystävyydellään hotelliperijätär Paris Hiltonin kanssa. Tällä hetkellä 36-vuotias Kim on multimiljonääri, malli ja yrittäjä. Hän on yksi kuvatuimmista ihmisistä koskaan.

Kimin lyhyt avioliitto koripalloilija Kris Humphriesin kanssa ei ottanut siipiä alleen, mutta kaunotar löysi tosirakkauden räppäri Kanye Westin kanssa. Nyt hänellä ja Westillä on kaksi lasta: nelivuotias North ja yksivuotias Saint.

Kim on kymmenen vuoden aikana saanut osansa skandaaleista, poseerannut Playboylle, matkustanut ympäri maailmaa, joutunut ryöstetyksi ja tullut järjettömän kuuluisaksi.

Kourtney Kardashian

38-vuotias Kourtney Kardashian oli siskoksista varautunein kun ohjelma alkoi. Vuosien saatossa myös Kourtney tuntuu tottuneen parrasvaloihin. Hänen ja Scott Disickin on-off-suhde on pitänyt katsojat varpaillaan koko vuosikymmenen ajan. Pariskunta oli juuri alkanut tapailla sarjan alkaessa ja ruuduissa nähtiinkin Kourtneyn äidin Kris Jennerin yrittävän asettaa Scottille muutamia perussääntöjä.

Kourtneyllä on kolme lasta Scottin kanssa: seitsemänvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kaksivuotias Reign. Kaikkien lasten syntymät on nähty sarjassa. Kourtney ja Scott eivät seurustele tällä hetkellä, mutta he ovat läheisiä ja tekevät parhaansa lastensa vanhempina.

Khloe Kardashian

33-vuotias Khloe Kardashian on muuttunut dramaattisesti niistä ajoista, kun sarja alkoi. Khloe on sanonut, että hänet nähtiin aikaisemmin ”lihavana siskona”. Hän auttaa myös muita ihmisiä muuttumaan ohjelmassaan ”Revenge Body With Khloe Kardashian”.

Sarjassa hänen nähtiin rakastuvan koripalloilija Lamar Odomiin ja pariskunta meni naimisiin 30 päivää tapaamisensa jälkeen. Myöhemmin avioliitto ajautui karille ja maailma sai katsoa Khloen jatkavan eteenpäin elämässään. Tällä hetkellä hän seurustelee Tristan Thompsonin kanssa.

Rob Kardashian

Kardashianien kuopus, 30-vuotias Rob Kardashian on myös muuttunut paljon vuosien saatossa. Kun sarja alkoi, Rob oli hyvässä kunnossa oleva nuorukainen, jolla oli kolme sekaantuvaa isosiskoa jotka ilmestyivät hänen treffeilleen ja salaa tarkastivat hänen tyttöystäviään. Maailma näki Robin rakastuvan muutamia kertoja.

Mutta sitten Rob katosi lihottuaan ja kadotettuaan itseluottamuksensa. Hän alkoi kuitenkin palata takaisin parrasvaloihin tavattuaan tulevan lapsensa äidin Blac Chynan. Pari on tällä hetkellä kuitenkin eronnut ja käynyt läpi vaikeita aikoja Robin jaettua pornokuvia ex-puolistostaan sosiaalisessa mediassa kostoksi.

Kylie Jenner

Kylie Jenner oli vain yhdeksänvuotias ohjelman alkaessa. Myös hän on käynyt läpi dramaattisen muutoksen ja monet ovat arvelleet hänen käyneen kauneusleikkauksissa muuttaakseen ulkonäköään.

Nyt 19-vuotias Kylie on menestynyt yrittäjä joka on Kardashian-Jenner -klaanin rikkain jäsen kosmetiikkayrityksensä ansiosta. Hänellä on myös julkaissut vaatemallistoja sisarensa Kendallin kanssa.

Kylie tapaili räppäri Tygaa jolla on myös poika Blac Chynan kanssa. Tällä hetkellä hän seurustelee Travis Scottin kanssa ja jatkaa omaisuuden tekemistä kosmetiikallaan.

Kendall Jenner

21-vuotias Kendall Jenner jakoi jo hyvin nuorella iällä sarjassa unelmansa tulla malliksi. Katsojat ovat saaneet nähdä kaunottaren osallistuvan koe-esiintymisiin ja kuvauksiin ennen kuin hänen kasvonsa alkoivat koristaa maailman lähes jokaisen muotilehden etusivuja.

Kendallin rakkauselämää ei ole koskaan nähty televisiossa niin paljon kuin hänen siskojensa. Hän onkin joukosta ehkä kaikista pidättyväisin.

Maailma on kuitenkin saanut nähdä Kendallin saavuttavan unelmansa tulla huippumalliksi ja Victoria’s Secret -enkeliksi.

Kris Jenner

Klaania johtaa perheen äiti Kris Jenner, joka on puskenut lastensa uria vahvasti eteenpäin. 61-vuotias Kris sai idean sarjasta ja esitteli ideansa Ryan Seacrestille.

Kris oli naimisissa olympiaurheilija Bruce (nyk. Caitlyn) Jennerin kanssa kun sarja alkoi ja on maailmanlaajuisesti tunnettu raivokkaan suojelevana äitinä sekä kovana bisnesnaisena.

Hän ja Bruce kasvoivat erilleen ja lopulta erosivat. Myöhemmin Kris alkoi tapailla 36-vuotiasta Corey Gamblea.

Caitlyn Jenner

61-vuotias Caitlyn Jenner on epäilemättä käynyt läpi suurimman muutoksen kymmenen vuoden aikana. Hän aloitti sarjan Brucena, lempeänä isäpuolena joka oli innokas helikopteriharrastaja.

Olympiakultamitalisti järkytti maailmaa vuonna 2015 ilmoittamalla, että hän haluaa elää elämäänsä naisena. Caitlyn paljasti uuden minänsä ja nimensä Vanity Fair -lehden kannessa vain muutamia kuukausia myöhemmin.

Hän on kertonut äskettäin, että hänen suhteensa joihinkin Kardashianin lapsiin on muuttunut.

Scott Disick

Kourtney Kardashianin on-off-puoliso Scott Disick on ollut kymmenen vuoden aikana keskiössä alkoholin käytönsä tähden.

Yksi 34-vuotiaan unohtumattomimmista hetkistä oli, kun hän tunki sadan dollarin setelin tarjoilijan suuhun kun hän kieltäytyi tarjoilemasta tälle enempää alkoholia. Hän myös osti itselleen lordin tittelin vieraillessaan Lontoossa.

Scott on kokenut kovia vuosikymmenen aikana, sillä hän on menettänyt sarjan aikana kummatkin vanhempansa.

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.