Historiallinen saavutus: tässä on ensimmäinen miljardi latausta Google Playssa saavuttanut Android-peli

Tanskalaisen Kiloon ja Sybo Gamesin kehittämä Subway Surfers -peli on saavuttanut miljardin latauksen rajan Android-laitteiden Google Play -sovelluskaupassa ensimmäisenä pelinä ikinä.

Subway Surfers julkaistiin toukokuussa 2012. Miljardin Android-latauksen ylittymisestä kerrottiin eilen 15. maaliskuuta. Yhteenlaskettuna myös muille alustoille saatavalla Subway Surfersilla on latauksia vielä huomattavasti enemmän, sillä näin laskettuna miljardi rikkoutui jo syyskuussa 2015.

Subway Surfersilla on sen kehittäjien mukaan edelleen 20 miljoonaa pelaajaa päivässä, vaikka suurimman suosion ajoista laskua on tapahtunutkin.

Subway Surfersin suosio selittynee sen koukuttavalla yksinkertaisuudella sekä pelin pitämisellä ajan tasalla sekä kiinnostavana päivityksin. Pelissä on tarkoitus juosta loputtomasti karkuun junaradoilla keräten kolikoita matkan varrella.

Subway Surfers on ilmainen ladata, mutta sisältää sovelluksen sisäisiä ostomahdollisuuksia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.