Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hirven paahtopaisti ja yrttimajoneesi

MTV3
Julkaistu 01.11.2007 13:34(Päivitetty 28.05.2008 10:07)
  • 1,5 g hirven paahtopaistia
  • 4 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 oksaa tuoretta rosmariinia
  • tuoretta timjamia
  • 2 pienen sitruunan raastettu kuori
  • öljyä paistamiseen

Hiero paisti kaikilla mausteilla ja anna marinoitua yön yli. Ota liha huoneenlämpöön ajoissa ennen paistamista. Paista lihaa pannulla kuumassa öljyssä hetki joka puolelta, mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta liha uunipellille ja jatka kypsentämistä 150 asteisessa uunissa. Käytä apuna sisälämpömittaria. Kun sisälämpö lihassa on 50 astetta, ota liha pois uunista ja kääri se folioon lepäämään. Tarjoile heti tai kylmänä yrttimajoneesin kera.

Yrttimajoneesi

  • 1 keltuainen
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 2–3 dl öljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl hienonnettua rosmariinia
  • 1 tl hienonnettua kaprista

Yhdistä ensin keltuainen, sinappi, suola ja pippuri. Lisää öljy nauhana koko ajan sekoittaen. Yhdistä lopuksi etikka, rosmariini ja kaprikset. Siirrä majoneesi tunniksi jääkaappiin maustumaan.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lisää aiheesta:

Halvat bolognese-valmisateriat yllättivät makutestissä – voittajasta ei epäselvyyttäMaarit testasi eri keinoja päästäkseen eroon banaanikärpäsistä – yksi kikka oli ylivoimainenKärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloaAkis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimostaPitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt olla
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:44
    Halpa vs. kallis

    Halvat bolognese-valmisateriat yllättivät makutestissä – voittajasta ei epäselvyyttä

  • 06:49
    Niksit

    Maarit testasi eri keinoja päästäkseen eroon banaanikärpäsistä – yksi kikka oli ylivoimainen

  • Eilen19:09
    Terveys ja hyvinvointi

    Kärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloa

  • Eilen17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • Eilen14:15
    Unettomuus

    Pitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"