Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hirven paahtopaisti ja yrttimajoneesi

MTV3
Julkaistu 01.11.2007 13:34(Päivitetty 28.05.2008 10:07)
  • 1,5 g hirven paahtopaistia
  • 4 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 oksaa tuoretta rosmariinia
  • tuoretta timjamia
  • 2 pienen sitruunan raastettu kuori
  • öljyä paistamiseen

Hiero paisti kaikilla mausteilla ja anna marinoitua yön yli. Ota liha huoneenlämpöön ajoissa ennen paistamista. Paista lihaa pannulla kuumassa öljyssä hetki joka puolelta, mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta liha uunipellille ja jatka kypsentämistä 150 asteisessa uunissa. Käytä apuna sisälämpömittaria. Kun sisälämpö lihassa on 50 astetta, ota liha pois uunista ja kääri se folioon lepäämään. Tarjoile heti tai kylmänä yrttimajoneesin kera.

Yrttimajoneesi

  • 1 keltuainen
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 2–3 dl öljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl hienonnettua rosmariinia
  • 1 tl hienonnettua kaprista

Yhdistä ensin keltuainen, sinappi, suola ja pippuri. Lisää öljy nauhana koko ajan sekoittaen. Yhdistä lopuksi etikka, rosmariini ja kaprikset. Siirrä majoneesi tunniksi jääkaappiin maustumaan.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lisää aiheesta:

Valtteri tekee riisipuuron tavalla, jota moni ei ole hoksannut: "Älyttömän hyvä"Robotti-imurit aiheuttavat kaaosta suomalaiskodeissa – kauhukuva perässä vedettävistä jätöksistä valitettavan tottaNäin bordercollie Meno jäljittää karanneen lemmikinTaloyhtiöissä uhkaava ilmiö – laskun maksaa naapuri: "Eivät todellakaan ole mitään pieniä summia"Kärsitkö kaamosoireista? Toimi näin: "Selkein ja nopein apu"Margitin "ripulirullat" naurattavat somessa: "Taidan ilmoittaa itseni Koko Suomi leipoo -kisaan!"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:46
    Puuro

    Valtteri tekee riisipuuron tavalla, jota moni ei ole hoksannut: "Älyttömän hyvä"

  • 14:37
    Siivous

    Robotti-imurit aiheuttavat kaaosta suomalaiskodeissa – kauhukuva perässä vedettävistä jätöksistä valitettavan totta

  • 13:06
    Koirat

    Näin bordercollie Meno jäljittää karanneen lemmikin

  • 09:59
    Taloyhtiöt

    Taloyhtiöissä uhkaava ilmiö – laskun maksaa naapuri: "Eivät todellakaan ole mitään pieniä summia"

  • 08:41
    Terveys ja hyvinvointi

    Kärsitkö kaamosoireista? Toimi näin: "Selkein ja nopein apu"