Himoitsevatko naiset kaikkia miehiä "siihen aikaan kuusta"? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

""Tiettyyn aikaan kuukaudesta" himoitsen kaikkia hyvännäköisinä pitämiäni miehiä. Oma poikaystävä on rakas enkä aio häntä pettää, mutta hormonien vuoksi tiettyinä hetkinä jokainen vähänkään hyvännäköisenä pitämäni, hyväntuoksuinen mies vie melkein jalat alta. Joskus on huono omatunto. Onko teillä muilla vastaavia kokemuksia?" kyselee nimimerkki Auttakee.

Näin naiset vastasivat!

"Kyllä joskus hormonit tuppaavat hyrräämään, mutta nimimerkin Auttakee kuvailemia tuntemuksia en kyllä itsessäni tunnista. Niin kliseiseltä kuin tämä kuulostaakin, niin kyllä oma mies saa tämän naisen eniten innostumaan. Kyllä silloin tällöin noteeraan kadulla vastaan tulevat komeat kaksilahkeiset, mutta jalat alta -kokemusta ei tuntematon mies pelkällä ulkonäöllään saa aikaan, siihen vaaditaan jo ainakin omalla kohdallani ihastumisen tunnetta. Mutta sen myönnän, että hyvällä tuoksulla on kyllä iso osuutensa miehen vetovoimaisuudessa."
– 24, parisuhteessa

"Tiettyyn aikaan kuukaudesta? Öööö... Ei."
– 36, naimisissa

"Hormonit vaikuttavat ihmisiin varmaankin hyvin eri tavoin, joten turhaan podet huonoa omaatuntoa. Itse en ole huomannut itsessäni mitään hormonaalisia oireita, en herkkuhimoa kuin muutakaan himoa tai sen puutettakaan. Olemme kaikki yksilöllisiä, mutta kannattaa muistaa, että ajatuksia ja fantasioita saa olla jokaisella, ne eivät vahingoita ketään."
– 29, avoliitossa 

"Himoitsen hyvännäköisenä pitämiäni miehiä mihin aikaan kuukaudesta tahansa. Ei se päivämäärää tai kuunkiertoa katso. Ei siitä huonoa omaatuntoa kannata potea."
– 30, sinkku

"Itselläni kuukautiset harvemmin vaikuttavat niin, että oloni olisi kovinkaan seksikäs tai himokas, lähinnä koen olevani kroonisessa silityksen ja sokerin tarpeessa. Muuten kyllä olen aina nauttinut mieskomeudesta ja kauniista ihmisistä. En kuitenkaan ole koskaan ajatellut, että tekisin kenenkään muun kanssa mitään.

Se, että joku on mielestäni viehättävä tai kuuma tai se, että ihastuisin johonkuhun, on mielestäni primitiivistä, joten siitä ei tarvitse kokea huonoa omatuntoa. Jos aikoo tehdä jotain, niin silloin tilanne on eri. Silloin varmaan juttelisin puolisoni kanssa. Vinkkini siis on, että kesä tulee, vaatteet vähenee ja kauneuden tunnistaminen ei ole koskaan haitannut ketään!"
– 29, parisuhteessa


Lue myös:

    Uusimmat