Hillary Clintonilla takanaan maailmantähdet – Jay Z ja Beyoncé osoittivat tukensa näyttävällä tavalla

Beyoncé ja Jay Z osoittivat tukensa Hillary Clintonille suurimmalla mahdollisella tavalla.

Jay Z ja hänen vaimonsa Beyoncé tukivat aikoinaan näyttävästi Barack Obamaa ennen tämän valintaa Yhdysvaltojen presidentiksi. Nyt maailman vaikutusvaltaisimpiin artisteihin lukeutuva pariskunta antaa tukensa Hillary Clintonille, joka kisaa Donald Trumpia vastaan maan seuraavasta presidenttikaudesta.

Beyoncé kertoi tukikonsertissa Clevelandissa perjantaina, että hän haluaisi tyttärensä, Blue Ivyn kasvavan maassa, jossa nainen on johtajana.

Hän toivoisi tyttärensä kasvavan maassa, jossa tytär tietäisi mahdollisuutensa olevan rajattomat.

– Alle sata vuotta sitten naisilla ei edes ollut oikeutta äänestää. Katsokaa, kuinka kauas olemme jo päässeet. Olemme jälleen tekemässä historiaa, mikäli valitsemme maamme ensimmäisen naispresidentin. Siksi meidän täytyy äänestää, Beyoncé vetosi yleisöön. 

Get Out And Vote -kampanjan konsertti järjestettiin Yhdysvaltojen Clevelandissa perjantaina. Beyoncén ja Jay Z:n esitysten lisäksi konsertissa nähtiin muiden muassa J Cole ja Big Sean. Kampanjan tavoitteena on saada nuoremmatkin kansalaiset äänestämään.

Perjantainen kannatuskonsertti on vain yksi monista tunnettujen artistien tukikonserteista Hillary Clintonin hyväksi. Myös poppari Katy Perry ja konkarimuusikko Stevie Wonder tulevat viikonlopun aikana konsertoimaan Hilary Clintonin tueksi. 

Myös monet tähtinäyttelijät ovat ilmoittaneet tukevansa Hillary Clintonin valintaa presidentiksi. Muun muassa Tom Hanks, George Clooney, Robert DeNiro ja Bryan Cranston ovat ilmoittaneet tukevansa Clintonia. 

Yhdysvaltain presidentinvaali järjestetään ensi viikolla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja