Hiihtotähti harjoitteli NHL-taiturin kanssa: "Saa nähdä, onko minulle tilaa ensi kauden joukkueessa"

Pahoin viime kaudella epäonnistunut ja kolme MM-mitalia urallaan napannut ruotsalaishiihtäjä Calle Halfvarsson pääsi harjoittelemaan Nashville Predatorsin huippuhyökkääjä Filip Forsbergin kanssa. 

Halfvarsson jäi Seefeldin MM-kisoissa ilman mitalia katkeralla tavalla. Hän oli kolmasti kuuden parhaan joukossa. Kesällä hän oli harjoittelemassa jääkiekkoseura Leksandin kanssa. Samoissa harjoituksissa Halfvarsson pääsi harjoittelemaan Forsbergin kanssa.

– Hän oli myös Hedemorassa vetämässä tiukkoja vetoja ja mäki-intervalleja. Hän vetää hyvin tiukkoja vetoja ja hänellä on hyvä kehonhallinta. Jos se olisi toisin, olisi se outoa. Kestävyys ei ole kuitenkaan samalla tasolla kuten minulla, joten törmäsimme toisiimme jonkin ajan kuluttua, Halfvarsson kertoi Sportbladetille.

– Saa nähdä, onko minulle tilaa ensi kauden joukkueessa, Halfvarsson totesi.

Kaksikon harjoittelu eroaa merkittävästi toisistaan.

– En ole ollenkaan tottunut sellaiseen treenaamiseen, jota jääkiekkoilijat tekevät. He vetävät 20 sekunnin ja minuutin välisiä pätkiä. Itse menen suoraan kolmen kilometrin matkan, Halfvarsson sanoo.

Halfvarssonin oli tarkoitus ottaa Leksandin pelaajat mukaan hiihdon ylämäkiharjoituksiin, mutta hän tuli huonovointiseksi, joten treeni jäi tekemättä.

– Filip oli iloinen siitä, ettei se toteutunut, Halfvarsson päätti.

Lue myös:

    Uusimmat