Hiihtäjätähti Kaisa Mäkäräinen supersuloisessa lapsuuskuvassa: "Tästä kaikki alkoi"

PyeongChangin talviolympialaisiin valmistautuva ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen julkaisi hellyttävän lapsuusmuiston aivan uransa alkuajoista. 

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen valmistautuu paraikaa perjantaina 9. helmikuuta alkaviin PyeongChangin talviolympialaisiin. 35-vuotias Mäkäräinen julkaisi Instagram-tilillään suuren koitoksen alla nostalgisen muiston lapsuudestaan. Kuvassa Mäkäräinen poseeraa aivan pienenä tyttönä todennäköisesti ensimmäiset sukset jalassaan ja sauvat kädessään.

– Tästä kaikki alkoi. Matkalla kolmansiin olympialaisiini. Kiitos kaikille jotka ovat auttaneet minua matkan varrella noista päivistä tähän asti, Mäkäräinen kirjoittaa englanniksi kuvatekstissään.  

Mäkäräinen on saavuttanut urallaan kuusi MM-mitalia, mutta hän on kärsinyt epäonnesta kaksissa edellisissä olympialaisissaan. Vancouverissa 2010 ja Sotshissa 2014 häntä hidastivat terveyshuolet.

Sotshin pettymyksen jälkeen Mäkäräinen puhui siitä, ettei häntä enää todennäköisesti olympialaisissa nähdä, mutta nyt neljä vuotta myöhemmin hän on jälleen mitalisuosikki Pyeongchangissa.  

Lue myös:

    Uusimmat