Herttuatar näyttää mallia: Samaa asua voi kierrättää vuosia

Sarah Ferguson, 53, tunnetaan klassisena pukeutujana. Mekkoja kierrättävä Ferguson kertoo elämästään Sarah Ferguson – matka sisimpään -sarjassa.

Yorkin herttuatar SarahFerguson, 53, tunnetaan klassisena ja turvallisena pukeutujana. Fergusonin luottovärejä ovat musta, lila ja sammalenvihreä. Edustustilanteissa hän käyttää jakkupukuja.

Toisin kuin Hollywoodin tähdille, Fergusonille ei ole ongelma pukea samaa iltapukua ylleen useita kertoja.

Ferguson avaa elämänsä dokumenttisarjassa

Sarah Ferguson – matka sisimpään -sarjassa prinssi Andrew'n ex-puoliso, Yorkin herttuatar kertoo skandaalinkäryisestä elämästään osana Britannian kuningasperhettä. Julkisuuden paineet kävivät hänelle kalliiksi, mutta Fergie on päättänyt kääntää uuden lehden elämässään ja löytää kadonneen omanarvontuntonsa – niin itsensä kuin tyttäriensä Beatricen ja Eugenien vuoksi.

Avausjaksossa Fergie matkustaa Los Angelesiin tapaamaan televisiosta tuttua psykologia, Dr. Philiä. Tunnettu talousneuvoja SuzeOrman puolestaan auttaa panemaan raha-asiat järjestykseen.

Sarah Ferguson - matka sisimpään AVAlla to klo 10.25.

Muista myös: Tähdet kertovat AVAlla!

Katsomo-video ei ole saatavilla


AVA/Maria Aarnio

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja