Herttuatar Catherinesta erikoisia väitteitä – palatsilta erittäin harvinainen kommentti asiaan

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Kensingtonin palatsi toimi erittäin harvinaisella tavalla sen kieltäessä herttuatar Catherinen ottaneen botoxia. 

Hiljattain esiin nousi huhuja ja spekulaatiota siitä, että herttuatar Catherine olisi turvautunut kauneusoperaatioihin ja alkanut käyttää botoxia. Kohina lähti liikkeelle kun lontoolainen kauneuskirurgi Munir Somji julkaisi oman klinikkansa Instagram-tilillä vihjailuja siitä, että herttuatar olisi klinikan vakiasiakas, joka käy hoidoissa säännöllisesti. 

Palatsin tiedottaja kommentoi klinikan päivitystä toteamalla sen olevan valheellinen ja ettei kuninkaallinen perhe koskaan liitä itseään kaupallisiin yhteistöihin. 

Klinikka julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin Catherinesta, jonka toisessa kuvassa herttuatar näyttää väsyneeltä muutaman pienen otsaryppynsä kanssa, mutta hehkuu toisessa silokasvoisena. 

– Meidän Katemme rakastaa ottaa hieman baby botoxia. Potilaat tulevat kaukaa ja kaikkialta luokseni tätä toimenpidettä varten. Se todella on niin helppoa. Lääkäreillä ei ole syytä jättää potilaidensa kulmakarvoja lattialle makaamaan. 

Päivityksessä oli myös eritelty Catherinen kasvojen eri osia ja osoitettu kohtia, joista kertoman mukaan rypyt oli saatu siloteltua. 

Kyseessä on toinen kerta vuoden 2019 aikana, kun Kensingtonin palatsi on korjannut mediassa esiintyneen väärän väittämän. Maaliskuussa, kun prinssi Harry ja parin esikoista tuolloin odottanut herttuatar Meghan asuivat vielä Kensingtonissa, palatsi kielsi Vanity Fairin väittämän siitä, että herttuapari aikoisi kasvattaa esikoisensa sukupuolineutraalisti. 

Lähde: Yahoo! 

Lue myös:

    Uusimmat