Herttuattarien riitahuhuille huutia – ovatko Catherine ja Meghan sittenkin ylimmät ystävykset?

Herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välien todellisen laadun arveleminen ei ota loppuakseen. 

Herttuatar Catherine sekä herttuatar Meghan edustivat hiljattain yhdessä Wimbledonin tennisturnauksessa. Tilaisuudessa kaksikko näytti viihtyvän vallan hyvin toistensa seurassa: herttuattaret keskustelivat toistensa kanssa, nauroivat yhdessä sekä muutenkin näyttivät nauttivan yhteisestä ajanvietostaan.

Eräs paikalla ollut laittoi merkille myös hellyttävän hetken kuninkaallisten välillä, kun Catherine lohdutti Meghania Serena Williamsin hävittyä ottelun. Meghanin ja Williamsin tiedetään olevan erittäin läheisiä ystäviä keskenään. 

Ylipäätään herttuattarien olemus ei tukenut väitteitä siitä, että kaksikon välit olisivat viileät. Catherinen ja Meghanin vaikeasta suhteesta on huhuttu jo syksystä 2018 lähtien ja toisinaan naisten on väitetty olevan jopa ilmiriidoissa keskenään. 

Meghanin ja Catherinen välillä tapahtunutta liikuttavaa hetkeä oli todistanut paikalla ollut, ottelua seurannut henkilö. Lähteen mukaan Catherine oli taputellut Meghanin selkää tämän ystävän Williamsin kärsittyä tappionsa. 

Kuninkaallisen asiantuntijan Victoria Arbiterin mukaan Catherine ja Meghan saattavat luoda uudenlaista sidettä toisiinsa nyt, kun he kumpikin ovat lähes täsmälleen samassa elämäntilanteessa. 

– Se oli osoitus lämpimästä suhteesta näiden kahden naisen välillä, joilla on pieniä vauvoja sekä samankaltaiset tilanteet elämissään. 

Lue myös:

    Uusimmat