Herttuatar Catherine edusti 40 euron halpisfarkuissa

Iso-Britannian tulevan hallitsijan vaimo ei pröystäile vaatteilla, vaan voi halutessaan pukea edustustilaisuuteen myös muutaman kympin farkut.

Cambridgen herttuatar Catherine on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi maailman seuratuimmista muoti-ikoneista. Herttuattaren asuvalinnat kiinnostavat kansaa ja Catherinen tyylitajua onkin kiitelty runsaasti.

Kuvankaunis herttuatar voi pukeutua halutessaan tuhansien eurojen arvoisiin design-luomuksiin, mutta vaikeuksia ei tuota pukeutua myös arkisemmin.

Perusbrittiläisperheestä kotoisin oleva Catherine ei ujostele pukea ylleen myös aivan normaalin vaateketjun tuotteita, vaikka kyseessä onkin virallinen edustustilaisuus. Tästä esimerkkinä oli sunnuntainen metsäretki lasten kanssa, jonne Catherine oli pukenut ylleen vajaan 40 euron arvoiset Zaran farkut.

Tummansiniset pillifarkut sopivat kuin valettu pitkäraajaisen kuninkaallisen ylle. Hiukan kuninkaallista prameutta arkiseen asuvalintaan toivat 400 euron arvoiset kumisaappaat.

Virallisen edustustilaisuuden jälkeen Catherine lähti seuraamaan miehensä, prinssi Williamin otteita hyväntekeväisyyspoolo-ottelussa. Mukaan pääsi myös pariskunnan yhteinen koira, cockerspanieli Lupo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat