Hermanni-kakun ohje

Hei Unto ja kaikki muut Hermannin ystävät!

Kiitos kaikille Hermannin lähettäneille reseptistä, joita on siis tullut pitkin vuotta. Laitan nyt ohjeen tälle kysymyspalstalle näkyviin, koska se tuntuu olevan niin suosittu! Eli ei muuta kuin Hermannista nauttimaan, siis kunhan sen alun saat tutultasi. Näitä taitaa kiertää Suomessa aikamoinen määrä.

Terveisin Arja

Hermannin-kakun ohje. Olkaapa hyvät:

1. päivänä sait Hermannin

2-3 pv sekoita puulusikalla aamuin illoin

4 pv Hermannilla on nälkä, anna sille 2½ dl maitoa, 2½ sokeria ja 2½ dl vehnäjauhoja

5-6 pv toimi kuten 2-3 pv

7 pv Hermanilla on taas nälkä anna sille sama annos kuin 4 pv. Jaa taikina sen jälkeen neljään osaan, kolme annat ystävällesi.

8 pv Hermanni saa ruokaa viimeisen kerran, anna sille:

1,5 dl öljyä, 3 munaa, 1 tl suolaa, 2 tl leivinjauhetta, 2 tl kanelia, 200 g rusinoita tai pähkinöitä, 1 omena (pieniksi paloiksi) 2,5 dl sokeria, 5 dl vehnäjauhoja ja sitten paistetaan 170 astetta noin 1 tunti. Hyvää on!

Älä laita Hermannia jääkaappiin, pidä se huoneenlämmössä.

Lue myös:

    Uusimmat