Herkulliset ja hauskat treffit kotona – näin onnistut!

Treffikumppaniin on kiva tutustua kaikessa rauhassa kotona, kaukana kahviloiden hälinästä. Näin järjestät hauskat ja samalla maistuvat treffit, joilla jutustelu ei ihan heti lopu kesken!

Kun olet tavannut treffikumppanisi muutaman kerran kaupungilla, olisi kiva päästä tutustumaan toiseen vähemmän virallisissa merkeissä ja kaikessa rauhassa jommankumman kotona. Pelkäätkö hiljaisuuden laskevan välillenne? Tuntuuko pelkkä elokuvan vuokraaminen tylsältä? Käytä kekseliäisyyttäsi ja nappaa ideoita kotitreffeille esimerkiksi näistä herkullisista vinkeistä!

Makuraati

Järjestäkää makutesti. Voitte maistella erilaisia suklaita, juustoja viinien kera, lähileipomon leivoksia tai mitä mieleenne juolahtaakaan. Arvioinnin lomassa on helppo keskustella, jakaa mielipiteitä ja oppia, mitkä maut ovat toisen mieleen. Luvassa on herkullisia maisteluhetkiä!

Romanttinen piknik

Jos pakkasilla ei huvita lähteä piknikille ulos kuuman kaakaonkaan kanssa, voitte pystyttää piknikin olohuoneen lattialle. Levittäkää lattialle viltti ja tyynyjä, valaiskaa tila kynttilöin ja varatkaa herkkuja suolaisesta makeaan. Jos tuntuu siltä, että elokuvan katsominen vie aikaa tutustumiselta, kaivakaa jokin hauska lautapeli esiin. Pieni kisaaminen saattaa tuoda toisesta esiin uusia puolia!

Kokkauskisa

Järjestäkää oma, leikkimielinen ruuanlaittokisa. Tehkää illallinen pitkän kaavan mukaan: alkupalat, pääruoka, jälkiruoka – ja miksei ateriaan sopivat drinkitkin. Molemmat voivat poimia valitsemastaan reseptikirjasta mieleisensä ohjeen. Käykää yhdessä kaupassa hankkimassa ainekset ja kotona voitte päästää luovan sisäisen kokkinne vauhtiin!

Opi uutta kotona

Mikäli kalenteri ei anna myöten lähteä järjestetylle kurssille, voitte kokeilla uusia asioita myös kotona. Netistä löytyy ohjeet aina sushin teosta piparkakkutalojen koristeluun ja parisalsan alkeisiin. Surffailkaa yhdessä netissä ja etsikää 2-3 uutta asiaa, joita haluatte seuraavan kuukauden aikana oppia. Tekemisen ohella toiseen tutustuu sujuvasti ja nauru on taatusti herkässä!

Teemailta

Kirjoittakaa lapuille eri maiden nimiä: Japani, Kreikka, Espanja, Venäjä, Italia… Poimikaa esimerkiksi kerran viikossa seasta yksi lappu ja viettäkää teemailta sen mukaan: loihtikaa illallinen kyseisen maan tapaan, valitkaa kattaus ja musiikki teeman mukaisesti – miksei pukeutuminenkin? Espanjalaiskaunotar tai italialainen mafioso pöydän ääressä tuo iltaan oman hauskan lisänsä!

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja