Herättikö kesä suomalaisten halut?

Suomalaiset paljastivat, herättikö suvi halut lemmenleikkeihin vai viilensikö kesäkuumat tunnelman vällyjen välissä.

Näin syksyn kynnyksellä kesää voi muistella lämpimin ajatuksin. Monesti puhutaan, että kevät ja kesä ovat oivallista aikaa hekumalle, mutta harrastavatko suomalaiset todellisuudessa kesällä enemmän seksiä? Kyselyn mukaan kyllä – ainakin kesällä 2012.

Suomalaisista 42 prosenttia kertoi harrastaneensa tavallista enemmän seksiä tänä kesänä. Suvi oli tuonut mukanaan uuden kumppanin ja uudet sutinat, jotenka makuhuoneenkin puolella oli enemmän vipinää.

– Kyllä harrastin, sillä mieheni tuntui käyn kuumempana aurinkoisina kesäaamuina heti herättyään. Kyllä Suomen suvessa on jotain, mikä herättää talonpoikien innon mennä latoon heinien päälle lempeä harjoittamaan.

– Aloitin keväällä uuden parisuhteen ihanan miehen kanssa. Olemme olleet kiinni toisissamme kuin takiaiset..

Lisäksi yhteiset kesälomat toivat pariskunnille enemmän yhteistä aikaa. Myöskin kesän valoisuus antoi yöllisille himoille enemmän aikaa.

– Kyllä harrastin! Nimittäin kesäyöt ovat pitkiä ja valoisia.

Halut pysyvät samoina, satoi tai paistoi

Suomalaisista 32 prosenttia puolestaan paljasti, että sutinaa löytyi makuuhuoneen puolelta yhtä paljon kuin tavallisestikin. Monet vastaajista olivat tosin sitä mieltä, että hekumaa löytyi ennestäänkin kiitettävästi.

– Muutoinkin harrastamme seksiä useamman kerran viikossa.

– Harrastamme seksiä muutenkin keskimäärin kerran päivässä kumppanini kanssa. Kesä on kyllä kieltämättä vielä lisännyt himoja ja seksiä oltaisiin varmasti harrastettu enemmän jos se olisi ollut mahdollista. Pieni lapsi estää seksipuuhat hereilläoloaikanaan. Hellyys ja läheisyys kyllä lisääntyivät ja lapsen huomaamatta hyväilemme toisiamme kumppanin kanssa enemmän seksuaalisesti päivän aikana. Myös pienet vihjaukset ja tuhmat puheet kuuluvat asiaan. Molemmat ovatkin sitten himosta sekaisin kun lapsi menee viimein illalla nukkumaan.

– Minun tekee aina mieli! Seksi on niin ihanaa hyvän kumppanin kanssa tai vaikka yksinkin!

– Käy se pimeässä talvessa ihan yhtä hyvin, kuin valkeina kesäöinä.

– Haluni kyllä kasvoivat suuresti, mutta mieheni ei.

Kesäkuuma latistaa tunnelman

Suomalaisista 25 prosenttia puolestaan tunnusti, että kesällä seksiä tuli harrastettua vähemmän. Kesän tukalat kuumuudet latistivat tunnelmaa. Toisten kesäheilat olivat puolestaan lähteneet armeijaan tai oma sinkkustatus teki seksielämästä epäsäännöllisempää.

– Kuuma, kuuma, ja kuuma. Kun oikeasti on läkähtymässä, niin ei välttämättä tee hirveenä mieli...

– Minun on vaikea kiihottua jos on liian kuuma. Siksi esim. saunassa seksin harrastaminen on todella tukalaa.

– Ei omissa haluissa mitään vikaa ole missään vaiheessa ollut, mutta mieheltä meni seksihalut kokonaan monen työpaikan takia. Minkäs sille voi, mutta kyllä syö naista tällainen..

Kyselyyn vastasi 825 suomalaista.Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja