Henna Kalinainen: Tämä oli ällöttävintä viidakossa!

Viidakon tähtöset -ohjelman kuvauksista kotiutunut Henna Kalinainen kertoo, että viidakossa pahinta olivat ötökät ja yön pelottavat äänet.

Thaimaan viidakossa kuukauden elämästään viettänyt Henna Kalinainen ei ole koskaan liiemmin pelännyt Suomen ötököitä, mutta nyt ne tuntuvat entistäkin vähäpätöisimmiltä. Thaimaassa kun tutuksi tulivat jos jonkinmoiset oliot.

– Yöt olivat kaikkein pelottavimpia, koska viidakon äänet ovat jotain tosi kamalaa. Ällöttävintä oli, kun kuulosti siltä, että se ötökkä tai eläin on aivan siinä sun vieressä, hän kertoo.

– Meillä oli tuoleina sellaisia puupalleja, joiden koloihin skorpionit ja myrkylliset tuhatjalkaset menivät. Siinä sitä sitten istuttiin pakarat pallilla, kun ne skorpionit oli siellä pölkkyjen rei’issä. Nyt kun miettii, niin aika monta läheltä piti –tilannetta tuli vastaan. Ne pistokset eivät ole mitään leikin asioita.

Vessareissut olivat koettelemuksia

Ötököiden lisäksi myös vessareissut luonnon keskelle olivat kammottavia kokemuksia.

– Ulkovessan kanssa ei ollut sinänsä ongelmaa, mutta mulla meni polttiaisia jalkoihin yksi kerta vessareissulla. Itkin ja juoksin ja olin ihan paniikissa, kun jalkani olivat tulessa. Sitten me huuhdeltiin mun jalat, enkä enää ikinä mennyt yksin vessaan.

Kalinainen kuvitteli viidakon sijaan pääsevänsä hemmottelulomalle.

– Varauduin todella huonosti tulevaan. Kuvittelin, että tarjolla on jotain glamourimpaa, kuten vaikka että olisimme saarella suorittaneet jotain tehtäviä tai eläneet Big Brother –tyyppisessä talossa. Minulle puhuttiin vain trooppisista olosuhteista, hän toteaa.

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja