Henkilöauto suistui tieltä viikonloppuna ja kuski menehtyi – poliisi sai tiedon sivullisen kautta vasta maanantaina

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä. 

Pirkkalantiellä Lempäälässä sattui viikonloppuna liikenneonnettomuus, jossa menehtyi henkilöauton kuljettaja. 

Poliisin suorittaman tutkinnan mukaan henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä tien oikealle puolelle suurella nopeudella. Tapahtumapaikalla Pirkkalantiellä tie kaartaa loivasti vasemmalle.

Suistuttuaan tieltä henkilöauto oli kulkeutunut tien ulkopuolella noin 60 metrin matkan päätyen noin 20 metrin päähän ajoradasta. Ajoneuvon kulkusuunta on ollut Pirkkalasta kohti Lempäälää.

Turmassa kuollut löytyi vasta myöhemmin

Tutkinnanjohtajan sijainen rikoskomisario Tuomas Korhosen mukaan poliisi sai tiedon onnettomuudesta maanantaina, kun sivullinen henkilö ilmoitti havainnoistaan hätäkeskukseen.

– Tarkkaa tapahtumaaikaa ei pystytä sanomaan. Se on seikka, jota selvitetään kun tutkinta etenee. Mutta on käsitys, että tämä olisi tapahtunut jo viikonlopun aikana, eikä tänään, Korhonen kommentoi maanantai-iltapäivänä.

Poliisin lausunto tarkoittaa, että onnettomuudessa menehtynyt ehti olla turmapaikalla ainakin yhden yön yli ennen löytymistään.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä. Poliisin mukaan viitteitä suuresta tilannenopeudesta on. Sen sijaan päihteisiin liittyviä seikkoja ei ole tullut ilmi.

Poliisi ei tässä vaiheessa kerro julkisuuteen uhrin ikää tai sukupuolta.

Artikkelia täydennetty 28.3.2022 kello 15.19 rikoskomisarion kommenteilla.

Jos saavut onnettomuuspaikalle, toimi näin:

Jos saavut onnettomuuspaikalle, toimi näin! 0:55

Lue myös:

    Uusimmat