Mainos

Helsingin ravintolat pitivät Michelin-tähtensä

Tänään julkaistavassa Euroopan suurimpien kaupunkien Guide Michelin -oppaassa helsinkiläisravintolat säilyttävät arvostetut Michelin-tähtensä.

Keittiömestari Hans Välimäen Chez Dominique on edelleen Helsingin ainoa kahden tähden ravintola. Yhden tähden ravintoloita on Carma, Demo ja Postres.

Uudessa oppaassa on myös kolme ravintolaa, Grotesk, Mecca ja Solna, joilla on Bib Gourmand -merkintä. Bib Gourmand -merkinnän ansaitsevat ravintolat, joissa saa hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan. Ravintola Olo menetti merkintänsä.

Kolme Michelin-tähteä tarkoittaa sitä, että ravintolan takia kannattaa matkustaa kyseiseen kaupunkiin. Kaksi Michelin-tähteä merkitsee sitä, että ravintolan vuoksi kannattaa ajaa vähän ylimääräistäkin. Yksi tähti merkitsee erityisen hyvää ravintolaa omassa kategoriassaan. Ravintolat ansaitsevat tähtiä ruuasta ja ruokailuvälinesymboleja tunnelmasta ja palvelusta. Hotellit saavat ilmapiiristään erikokoisia talosymboleita. Punaiset ruokailuvälineet ja talosymbolit merkitsevät erityisen miellyttävää kokonaisuutta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.