Helppoa autoilua Chevroletin tapaan

Koreassa valmistettavien Chevrolet-mallien hintaan kuuluva Easy Driving -palvelu kattaa lähes kaikki muut autoilun kulut paitsi polttoaineet ja vakuutukset kolmen vuoden tai 45 000 kilometrin ajan.

Chevrolet aloitti Suomessa ja Ruotsissa heinäkuun alussa kovan markkinointikampanjan. Uuden auton hintaan sisältyvä – eli sisällytetty – Easy Driving -palvelu kattaa kaikki auton huollot kolmen vuoden tai 45 000 kilometrin aikana. Kun auto tuodaan huoltoon, Chevroletin omistaja saa veloituksetta käyttöönsä sijaisauton. Lisäksi palveluun kuuluvat renkaiden vaihdot keväisin ja syksyisin.

Itse autolla on kolmen vuoden takuu, ja ongelmatapausten varalta kuljettajan apuna on Chevrolet Assistance -tiepalvelu. Tien päällä saatava apu on ilmaista, samoin hinaus valtuutettuun korjaamoon. Useimmissa tapauksissa palvelu kattaa myös majoituksen tai järjestää mahdollisuuden jatkaa matkaa määränpäähän.

Easy Drivingin piiriin kuuluvat kaikki Chevroletin Suomessa myytävät mallit pois lukien USA:ssa valmistettavat Camaro ja Volt.

Uuden palvelun lisäksi Chevrolet-kauppaa vauhdittaa Cruze-farkku, joka esitellään Suomessa syksyllä. Uuden, kuvassa olevan mallin ennakkomyynti on kuitenkin alkanut, ja edullisimmillaan Wagonin saa noin 19 500 eurolla.

Teknari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja