Helpotusta kutiavalle ja kuivalle iholle

Kuiva iho on yleisin iho-ongelma, ja talviaikaan ongelma usein pahenee. NIVEA SOS Relief Lotion on kevyt vartalovoide, joka kosteuttaa ihon silkkisen pehmeäksi.

Beiersdorfin tekemän tutkimuksen mukaan yli 40 prosenttia 14–69-vuotiaista naisista kärsii kuivasta ihosta. Tutkimukseen haastateltiin 3000 naista kuudessa maassa.

Kuivaihoisten unelmien vartalovoide on tutkimuksen mukaan nopeasti imeytyvä ja välittömästi sekä pitkäaikaisesti vaikuttava. Vastauksena toiveisiin Beiersdorf kehitti NIVEA SOS Relief Lotionin, joka on erittäin kevyt vartalovoide todella kuivalle iholle.

NIVEA SOS Relief Lotionin vaikutus kestää jopa 24 tuntia. Voiteessa on hyvin ohut ja geelimäinen koostumus, mutta silti se on erittäin kosteuttava. Voide imeytyy ihoon välittömästi, joten se kosteuttaa nopeasti, mutta silti myös pitkäkestoisesti.

Luonnolliset tehoaineet vaikuttavat ihon eri kerroksissa NIVEA SOS Relief Lotionin salaisuus piilee luonnollisissa aineosissa, jotka vaikuttavat ihon eri kerroksissa. Siten iho kosteutuu tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Voiteen sisältämät lipidit eli rasvat ja kosteuttava glyseriini vaikuttavat ihon pintakerroksessa.

Tarkkaan suunnitellun öljy vedessä -koostumuksen ansiosta voide imeytyy nopeasti ja lipidit pääsevät voimistamaan ihon luonnollista kosteustasapainoa. Glyseriini sitoo kosteutta ihon pintakerroksessa, joten iho tuntuu joustavammalta eikä se kiristä. Kehäkukkaöljy imeytyy syvälle ihoon, joten se parantaa erityisen kuivia ja karheita kohtia.

Öljyllä on pitkäaikainen vaikutus, joten kosteus säilyy ihon syvissä kerroksissa pidempään. Pantenol eli B5-provitamiini pehmentää ihoa. Se auttaa kosteutta pysymään ihon syvissä kerroksissa, joten iho näyttää selkeästi pehmeämmältä. Pantenol auttaa ihoa myös uusiutumaan nopeammin.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat