Helmen hääblogit: Painonpudotusta hääpäivää varten

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Juosten kohti häitä ja elämää

Morsian aikoo laihduttaa hääpäiväänsä varten.

"Olen menossa naimisiin ensi kesänä, 2011. Painoindeksi on nyt normaalin ylärajoilla, ja haluan sen sieltä takaisin normaalin puoliväliin, jossa se oli vielä ennen opiskelujen aloittamista viisi vuotta sitten. Muutenkin olen aina ajatellut, että naimisiin mennessä ihmisen pitäisi olla jollain lailla valmis itsensä kanssa, siis niin, että tietäisi mitä haluaa ja kuka on. Lisäksi vielä valmistuminen kummittelee puolen vuoden päässä, ja sitä suuremmalla syyllä tuntuu paineita kasvaa aikuiseksi, edes vähän."

Häät 31.7.2010

Häähumuun sekoittuu surua.

"Aika kuluu ja vierii… Häät lähenee ja kiire kovenee. Mutta viime perjantaina oli pakko pysähtyä ja hiljentyä. Rakas mummoni siirtyi tästä maanpäällisestä elämästä parempaan. Mummo olisikin täyttänyt huomenna 93 vuotta, joten pitkän ja hyvän elämän hän eli. Lähes viimeiseen asti sai olla kotona! Suru on suunnaton, mutta tieto siitä, että mummo pääsi parempaan helpottaa."

Häähumussa

Morsian kertoo romanttisesta kosinnasta.

"Illan alkaessa hämärtää päätimme rantautua saarelle ja yöpyä siellä. Pystytimme teltan ja teimme nuotion rannalle. Istuimme nuotion ääreen nauttimaan sen lämmöstä ja ihailemaan upeaa järvimaisemaa. Suomen kesä oli kauneimmillaan. Juuri, kun luulin, ettei mikään voisi olla paremmin, sulhaseni polvistui eteeni ja kosi minua."

Pauliina & Christophe - Always Love

Missä pidetään häät, joihin tulee vieraita monesta Euroopan maasta?

"Viimeinkin, kun melkein neljä vuotta yhteiseloa ja pikku prinssimme syntymä takanapäin, päätimme viimein virallistaa tämän kaiken ja sanoa tahdon rakkaittemme seurassa. Päiväksi valittiin tiistai 16.8.2011, joka on samalla viisivuotis-kihlajaispäivämme. Suurin dilemma oli päättää missä tilaisuus järjestettäisiin, kun sukua ja ystäviä löytyy niin Ranskasta ja Suomesta ja muutama muualta Euroopasta. Lopulta päädyimme siihen, että helpointa olisi kuitenkin juhlia Ranskassa, kotipesän lähellä."

Jaana <3 Tommi

Unelmien hääpuku on löytynyt.

"Hääpuvun olen sentään jo valinnut. Se on ehkä epänormaalein hääpuku koskaan, mutta niin kaunis ja minun näköiseni. Aluksi ajattelin sen tilata Ebayn kautta, mutta rohkeus petti. Onneksi saan sen tilattua suomalaisen nettikaupan kautta. "

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja