Mainos

Helmen hääblogit: Nyt sitä häästressiä alkaa pukata

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Meidän häät

Nuoren parin häitä tanssitaan ensi vuonna.

"Päivähän me vasta lyötiin lukkoon, 30.7.2011, vasta yli vuoden päästä, koska haluamme kesähäät joita on aikaa suunnitella ja toteuttaa kunnolla sekä kihlajaispäivämme on tuon päivän tienoilla. Olemme nuoria, itse tällä hetkellä 19-vuotias ja sulhaseni 21-vuotias. Meillä on pieni puolivuotias tyttölapsi, joka on meidän molempien oma pieni kullannuppu ja silmäterä."

Rakkaudella Sinuun

Hääsuunnittelija kertoo arjestaan.

"Istun tällä hetkellä Vantaanjoen varrella kylmällä kivellä ja koitan ideoida kesäkuussa koittaviin häihin teemaa. Ilma on mitä mielenkiintoisin, kaikkea on tarjolla. Varjossa on kylmä ja tuulee, auringon osuessa kohdalle tekisi mieli heittää vaatteet pois ja pulahtaa virtaavaan jokeen. Tällaiset päivät ovat kuin luotuja hääsuunnittelijan arkeen. Ilma kun on upea, mielikin on virkeä ja vastaanottava."

Häät 24.7.2010

Juhlapuku on nyt löytynyt – nimittäin miehelle!

"Olemme vihdoin löytäneet miehelleni puvun=) Huh.. Sain sydämeltäni sen asian pois. Tosin en "näyttänyt" hänelle sitä stressiä, ovelaa eikö? Pukuun on vielä tulossa liivi ja muita juttuja, mutta tärkeimmät osat on=) Seuraava projekti onkin sitten hääkarkkien ja menukorttien teko."

Häät 31.7.2010

Häästressi näyttää kyntensä.

"No nyt sitä häästressiä alkaa sitten pikkuhiljaa alitajuntaan pukata… Jos kysytte syytä, niin vastaukseni on, että kai ihan muodon vuoksi. Sillä oikeastaan kaikkihan on mallillaan… Tehty on niin paljon kun tehdä on ehtinyt ja voinut. Eikä kaikkea kai voi tehdä valmiiksi vielä. Pitopalvelun kanssa käytiin keskustelemassa menusta ja mieleinen löytyikin, ja löysin sen hääpuvunkin…"

Koonti: MTV3/Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.