Hellapoliisilta luvassa herkullisia reseptejä!

15 kirjaa, menestyvä ruokablogi, neljä lasta ja oma yritys – Hellapoliisi Kati Jaakonen viettää vauhdikasta arkea ja ymmärtää tavallisten kotikokkailijoiden makumieltymyksiä. Nyt Hellapoliisin reseptejä alkaa löytyä myös Makuja.fi:ssä. Kerro, millaisia reseptejä kaipaat ja voit voittaa Hellapoliisin uutuuskirjan omaksi.

Hellapoliisi Kati Jaakonen hemmottelee nyt hyvän ruoan ystäviä viikonloppuisin Makuja.fi:ssä. Lukuisia reseptikirjoja kirjoittanut ja omaa Hellapoliisi-sivustoa vuodesta 2005 pyörittänyt Kati Jaakonen tietää, millä suomalaisia makunystyröitä herätellään. Inspiraatiota ammennetaan kotikokkaajien tarpeista ja sesongin antimista.

– Kohderyhmääni on tavalliset kotikokkaajat. Olen oppinut huomaamaan, millaisille resepteille on tilausta ja toisaalta, millaiset reseptit eivät normikokkailijaa niin kiinnosta. Sesongit rytmittävät vuotta ja reseptejä suunnitellaan pitkälti sen mukaan. Yksinkertainen on valttia, Kati Jaakonen kertoo.

– Pyrin silti tuomaan esille myös reseptejä, joissa on jotain vanhaa ja jotain uutta twistiä. Haluan Hellapoliisina olla nimenomaan tavallisen ihmisen kaverina innostamassa ruoanlaittoon ja kotileivontaan. Kyllä itse valmistettu on aina parasta, oli se kuinka arkista tahansa.

Kati Jaakosen blogista on kasvanut kahdeksan vuoden aikana iso ruokasivusto, ja Hellapoliisi on myös suosittu ruokakirjojen tekijä.

– Arkeni yrittäjänä ja neljän lapsen äitinä on melkoisen vauhdikasta. Pidän itseni työn touhussa myös kirjojeni parissa, joita on viimeisen kolmen vuoden aikana julkaistu jo viisitoista. Näiden lisäksi olen tehnyt toki paljon muutakin, kuten muutaman ruokapelin, ruokakalentereita, tilausreseptiikkaa ja päivittänyt Hellapoliisi-sivustoa, josta kaikki lähti liikkeelle kahdeksan vuotta sitten. Päivät ovat monipuolisia ja sisältävät monenlaista aina suunnittelusta siivoukseen ja kaikkeen siltä väliltä, hän kertoo.

Mitkä ovat Hellapoliisin omia suosikkiherkkuja näin elokuun satokaudella?

– Syksyn sadosta odotan ilman muuta eniten karviaismarjoja, vadelmia ja mustaherukoita. Niitä nautiskelen niin että hampaissa vihloo. Silloin myös vihannekset ovat parhaimmillaan ja niillä on mielekästä ja helppoa täydentää aterioita.

Vastaa ja voita ihania kirjoja

Syksyllä myös moni on lähdössä opiskelemaan ja aloittelee itsenäistä arkea. Hellapoliisilta onkin tulossa Opiskelijan keittokirja, jonka voit voittaa omaksi vastaamalla alla olevaan kyselyyn. Lisäksi kisassa arvotaan Kodin suuri keittokirjan ja Suklaa & Keksi herkkuja -kirjan toiset painokset, joissa on lisäreseptejä mukana. Kaikkia kirjoja arvotaan yhteensä 5 kpl, eli yhteensä 15 kirjaa lähtee kotikokkaajille lokakuussa!

Kilpailu on päättynyt.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja