Hell's Kitchen -sarjassa rakastunut Arttu: Näin hurmaat helpolla pihvireseptillä

Hell's Kitchen Suomi -kilpailusta tuttu Arttu Esko kertoo pihvireseptin, jota ei voi unohtaa.

Yksinkertainen on kaunista – ja parasta, kuten Hell's Kitchen Suomi -kilpailusta tuttu Arttu Eskon huippulyhyt resepti osoittaa. Innokas liharuokien valmistaja Esko paljastaa hurmaavansa hyvän ruoan ystävät pihviaterialla.

Näin valmistat täydellisen pihvin

Pihvin paistamisesta ei tarvitse tehdä vaikeaa. Maukkain pihvi tulee naudan etuselästä, entrecôtesta, tai sisäfileetä ja ohutta ulkofileetä sisältävästä T-luupihvistä.

Esko paistaa pihvin pannulla rypsiöljyssä. Paistoaika riippuu pihvin koosta, mutta tavallinen paistoaika on kolme minuuttia kummaltakin puolelta.

– Mausteiksi päälle riittävät suola ja pippuri. Hyvä tulee! Esko sanoo.

Hell's Kitchenin 4. jakso "Artun mahalasku" MTV3-kanavalla perjantaina 11.10. klo 21

Joukkueet sekoitetaan ja kilpailu saa uuden käänteen. Haasteessa kilpailijat saavat eteensä possunruhon. Serviisissä molemmat keittiöt takkuilevat ja Jorma Uotinen tilaa saliin pizzaa.

AVA / Leenastiina Simola

Kuva: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat