Hell's Kitchen Suomi -kilpailusta tuttu Arttu Esko kertoo pihvireseptin, jota ei voi unohtaa.
Yksinkertainen on kaunista – ja parasta, kuten Hell's Kitchen Suomi -kilpailusta tuttu Arttu Eskon huippulyhyt resepti osoittaa. Innokas liharuokien valmistaja Esko paljastaa hurmaavansa hyvän ruoan ystävät pihviaterialla.
Näin valmistat täydellisen pihvin
Pihvin paistamisesta ei tarvitse tehdä vaikeaa. Maukkain pihvi tulee naudan etuselästä, entrecôtesta, tai sisäfileetä ja ohutta ulkofileetä sisältävästä T-luupihvistä.
Esko paistaa pihvin pannulla rypsiöljyssä. Paistoaika riippuu pihvin koosta, mutta tavallinen paistoaika on kolme minuuttia kummaltakin puolelta.
– Mausteiksi päälle riittävät suola ja pippuri. Hyvä tulee! Esko sanoo.
Hell's Kitchen -kokit Arttu Esko ja Elisa Nurmenniemi ihastuivat toisiinsa
Hell's Kitchen -Arttu myöntää: Elisaa jäi ikävä
Hell's Kitchenin 4. jakso "Artun mahalasku" MTV3-kanavalla perjantaina 11.10. klo 21
Joukkueet sekoitetaan ja kilpailu saa uuden käänteen. Haasteessa kilpailijat saavat eteensä possunruhon. Serviisissä molemmat keittiöt takkuilevat ja Jorma Uotinen tilaa saliin pizzaa.
Katsomo-videon id
Älä tee näitä mokia pihvinpaistossa!
Lihakoulu: Mitä porsaan eri osista voi valmistaa?
Lihakoulu: Mitä naudan eri osista voi valmistaa?
AVA / Leenastiina Simola
Kuva: MTV3