Hell's Kitchen -sarjassa rakastunut Arttu: Näin hurmaat helpolla pihvireseptillä

Hell's Kitchen Suomi -kilpailija Arttu Esko.
Julkaistu 11.10.2013 09:57(Päivitetty 11.10.2013 11:06)

Hell's Kitchen Suomi -kilpailusta tuttu Arttu Esko kertoo pihvireseptin, jota ei voi unohtaa.

Yksinkertainen on kaunista – ja parasta, kuten Hell's Kitchen Suomi -kilpailusta tuttu Arttu Eskon huippulyhyt resepti osoittaa. Innokas liharuokien valmistaja Esko paljastaa hurmaavansa hyvän ruoan ystävät pihviaterialla.

Näin valmistat täydellisen pihvin

Pihvin paistamisesta ei tarvitse tehdä vaikeaa. Maukkain pihvi tulee naudan etuselästä, entrecôtesta, tai sisäfileetä ja ohutta ulkofileetä sisältävästä T-luupihvistä.

Esko paistaa pihvin pannulla rypsiöljyssä. Paistoaika riippuu pihvin koosta, mutta tavallinen paistoaika on kolme minuuttia kummaltakin puolelta.

– Mausteiksi päälle riittävät suola ja pippuri. Hyvä tulee! Esko sanoo.


Hell's Kitchen -kokit Arttu Esko ja Elisa Nurmenniemi ihastuivat toisiinsa

Hell's Kitchen -Arttu myöntää: Elisaa jäi ikävä

Hell's Kitchenin 4. jakso "Artun mahalasku" MTV3-kanavalla perjantaina 11.10. klo 21

Joukkueet sekoitetaan ja kilpailu saa uuden käänteen. Haasteessa kilpailijat saavat eteensä possunruhon. Serviisissä molemmat keittiöt takkuilevat ja Jorma Uotinen tilaa saliin pizzaa.

Katsomo-videon id

Älä tee näitä mokia pihvinpaistossa!

Lihakoulu: Mitä porsaan eri osista voi valmistaa?

Lihakoulu: Mitä naudan eri osista voi valmistaa?

AVA / Leenastiina Simola

Kuva: MTV3

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle