Helen Mirrenin, 66, vartalo palkittiin – voitti Jennifer Lopezin!

Heinäkuussa 66 vuotta täyttänyt Helen Mirren voitti Paras Vartalo -palkinnon ja jätti taakseen muun muassa upeasta takamuksestaan tunnetun supertähti Jennifer Lopezin.

Näyttelijä Helen Mirren myönsi olevansa hämmästynyt saatuaan LA Fitnessin myöntämän Paras Vartalo -tittelin (engl. Best Body) ja väittää, että palkinto olisi tullut myöntää laulajakaunotar Jennifer Lopezille. 66-vuotias Mirren jätti taakseen J-Lon lisäksi muun muassa huippumalli Elle MacPhersonin ja malli-näyttelijä Kelly Brookin. Mirren toteaa, että sai todennäköisesti "sympatiaääniä".

– Naurettavaa! J-Lo:lla on tuhat kertaa, tuhat miljoonaa kertaa kauniimpi vartalo kuin minulla, päästä varpaisiin. Kenties sain sympatiaääniä. Mikä on hyvin kaunis teko näiltä fitness-ihmisiltä, saanen sanoa. Kenties kyseessä oli tunnustus siitä, ettei kenenkään tarvitse olla täydellinen, Mirren sanoo.

Kuntosaliketju LA Fitness perusteli voittoa seuraavasti: "Helen Mirrenin voitto Paras Vartalo -äänestyksessämme kertoo, että kehon kunnossapidon ja hyvinvoinnin ansiosta ikä ei ole muuta kuin numero. On mahtavaa nähdä tähdillä kaiken kokoisia ja -muotoisia vartaloita ja osoittaa, että voit näyttää upealta yli 40- ja 50-vuotiaanakin."

Mirren ei vielä ole jutellut American Idol -tuomari Lopezin kanssa aiheesta.

– Olen varma, että tulemme (keskustelemaan aiheesta), mutta tämä on epäoikeudenmukaista: hän on tuhat kertaa minua kauniimpi. Tämä on vain ystävällisyyttä tuntemattomilta, Mirren sanoo vaatimattomana.

Lue myös:


AVA

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja