Heikki Paasosen festarit muuttuivat polttareiksi – jakoi hulvattomat kuvat

Heikki Paasonen listasi asioita, jotka ovat muuttuneet hänen isyytensä myötä" 2:27
Näin Heikki Paasosen elämä on muuttunut isyyden myötä.

Juontaja Heikki Paasonen viettää tänä vuonna häitään. 

Juontaja Heikki Paasonen  menee syksyllä 2023 naimisiin kumppaninsa Marita Alatalon kanssa. Parilla on yhteinen kaksivuotias tytär.

Paasonen oli viettämässä puolisonsa kanssa aikaa Ruisrockissa 8. heinäkuuta, kun festarointi vaihtuikin yllättäen polttareiksi. Paasonen jakoi ikimuistoiselta viikonlopulta kuvia Instagramiin 14. heinäkuuta. 

– Koijaria koijattiin viime viikonloppuna. Romanttinen äiti ja isä -aika Ruisrockissa muuttui pelkäksi isäajaksi polttareissa, ja täytyy sanoa että vaikka yleensä haistan kaikki ukotukset aika hyvin, tämä tuli aivan puskista, Paasonen kirjoitti kuvien yhteyteen. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paasosen täytyy matkata ystävänsä artisti Olavi Uusivirran keikkayleisön perukoilta isolla uimarenkaalla aina lavalle asti. Matkustamisen piti tapahtua yleisön käsivarsilla keikutellen. 

Paasonen selvitti tiensä lavalla ja pääsikin seuraavaksi soittamaan rumpuja yhden kappaleen ajaksi, sillä hän on kunnostautunut myös rumpalina. Lisäksi Uusivirta kertoi yleisölle, että Paasonen oli aikoinaan hänen häissään bestmanina.

Paasonen kirjoitti kuvien yhteyteen, että pari päivää ilman puhelinta parhaiden ystävien armoilla tekee ihmeitä.

– Ja nyt kun on kaikkea saanut hetken sulateltua, on olo edelleenkin tämän Miro Palokallion kuvan kaltainen. Elämä kantaa. Ja silloin kun ei näin ei ole, ystävät kantavat. Ja jos ystävätkään eivät jaksa, tuhannet Olavi-fanit kyllä jaksavat, Paasonen kirjoitti ja viittasi matkaansa Uusivirran fanien käsivarsilla.

Lue myös:

    Uusimmat