Hehkutettu seksiniksi lupaa "dramaattisesti" lisää nautintoa naiselle – oletko jo kokeillut?

Onko emätinorgasmi parempi kuin klitorisorgasmi? 0:53
KATSO MYÖS: Onko emätinorgasmi parempi kuin klitorisorgasmi?

Tässä seksiniksissä vähemmän on enemmän! Oletko jo kuullut shallowing-tekniikasta?

IFLScience-sivuston mukaan "kaikki puhuvat" siitä. Todellisuudessa nyt hehkutettu seksiniksi, shallowing-tekniikka, on ollut olemassa jo pitkään. 

Glamour-lehdessä kikkaa hehkutettiin jo 2022 otsikolla "itsetyydytystekniikka, joka voi lisätä naisten seksuaalista nautintoa dramaattisesti". 

Suuri määrä hermotusta takaa nautinnon

Shallowing-tekniikassa penetraatio ei etene syvälle, vaan tapahtuu vaginan aukon tuntumassa. "Shallow" kääntyykin suoraan tarkoittamaan syvän vastakohtaa – siis matalaa.

Niksi sopii niin soolo- kuin pariseksiinkin. Well+Good-lehti kuvasi tekniikan aiheuttamien tuntemusten olevan suorastaan mahtavia. Niksin tenho perustuu emätinaukkoon, jonka alueella on suuri määrä hermotusta. 

– Jos harrastat yhdyntää, olet jo saattanut nauttia siitä, kun peniksen pää tuottaa painetta emättimen aukolle ennen penetraatiota tai sen alussa, kuvailee seksileluvalmistaja ja podcast-juontaja Cecile Gasnault.

"Ajatuksena on edetä vain muutama sentti"

Gasnaultin mukaan klitoris tai täydellinen penetraatio vievät yleensä seksissä kaiken huomion. Emättimen suuaukko jää näin vähemmälle huomiolle.

– Ajatuksena on edetä vain muutama sentti, Gasnault vinkkaa.

Emättimen aukkoa voi tutkia sormin tai esimerkiksi lelun avulla. Painetta voi tuottaa aukon eri puolille; samalla voi kokeilla, onko jokin kohta muita herkempi. 

Seksologi Marla Renee Stewartin mukaan emätinaukko on yksi kehon herkimpiä alueita.

– En suosittele kiirehtimään, kun kokeilet shallowing-tekniikkaa. Hitaasti tehtynä se voi olla upea tapa löytää yhteys hermopäätteisiin ja siihen, miten ne tuottavat nautintoa juuri sinun kehossasi, hän kuvasi Well+Goodille.

Katso myös: Voiko vaginan kosteudesta päätellä, onko nainen kiihottunut?

Voiko vaginan kosteudesta päätellä, onko nainen kiihottunut? 1:04
Nyt murskataan vulvamyyttejä gynekologi Kia Lammen asiantuntemuksella.

Lue myös:

    Uusimmat