Hectorin piinaajasta tehtiin rikosilmoitus – "Nyt asiat etenevät niin kuin niiden pitää"

Hectorin perheeseen kohdistunutta ilkivaltaa tutkitaan kotirauhan rikkomisena ja vahingontekona.

Muusikkokonkari Heikki Harma eli Hector, 68, kertoi viikonloppuna eri medioille, että hän on joutunut perheineen ilkivallan uhriksi jo vuoden ajan.

Viime viikon lopulla häiriköijä oli käynyt perheen kodin pihassa Helsingin Käpylässä ja hajottanut Hectorin vaimon autosta takaikkunan sekä rikkonut pihan portin. Myös perheen talon työhuoneen ikkunan läpi heitettiin kivi.

– Kyllä, asiasta on tehty rikosilmoitus viikonloppuna. Tapausta tutkitaan kotirauhan rikkomisena ja vahingontekona, komisario Toni Uusikivi Helsingin poliisista vahvistaa MTV.fille.

– Epäiltyä ei ole vielä löytynyt. Tutkimukset jatkuvat.

MTV.fi tavoitti Hectorin puhelimitse.

– En kommentoi asiaa enää. Poliisin toivomuksesta asiasta ei puhuta enää mediassa, laulaja toteaa.

– Nyt asiat etenevät niin kuin niiden pitää edetä. Halusin nostaa asian esille mediassa, jotta syyllinen saataisiin kiinni.

Bowien kuolema järkytti Hectoria

Hector muisteli taannoin MTV.fille tapaamistaan tammikuun 12. päivänä syöpään menehtyneen David Bowien kanssa.

– Kyllä olin ihan järkyttynyt, koska minut herätettiin puhelulla. Jostain mediasta soitettiin ja pyydettiin haastattelua asian tiimoilta ja sain silloin tämän uutisena suoraan sänkyyn, Hector kertoi.

– On se valtava menetys rock- ja popmusiikkimaailmalle yleisesti. Olen kokenut Bowien aika henkilökohtaisesti artistina. Häijyltähän se tuntuu, mutta me ollaan tällaisia vanhoja äijiä, Bowieta kaksi kuukautta nuorempi Hector pohti.

Katso Hectorin videohaastattelu kokonaisuudessaan alta!

Lue myös:

    Uusimmat