Hector tiputti huimat 30 kiloa puolessa vuodessa: "Ei tämä mitään mukavaa ole ollut"

Muusikkolegenda Hector kertoo pudottaneensa painoa ravitsemusvalmentajan avulla. 

Suomalaisen musiikin legenda Heikki Harma eli Hector on kovassa nosteessa.

Edessä siintävät niin 50-vuotisjuhlakiertue, 70-vuotisjuhlat, Vain elämää -ohjelma kuin kirjakin. Kiireistä arkea elävä mies onkin ottanut itseään niskasta kiinni ja tehnyt vaikuttavan terveysremontin. Kiloja on tippunut jo 30.

– Olen nyt tammikuusta asti syönyt eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Ravitsemusvalmentaja on opettanut. Olisinhan voinut tehdä tämän paljon aikaisemminkin.

– Kun peiliin katsoo, niin tahdonvoimasta se on juuri ollut kiinni. Olen ollut laiska jätkä ja ajatellut, että kyllähän näinkin pärjää. Tässä iässä alkaa kuitenkin terveys tulla niin vahvasti elämänarvoihin, että oli korkea aika tehdä jotain. Onneksi ei ollut liian myöhäistä vielä, Hector kertoo MTV:n haastattelussa. 

Hector kävi läpi kovan terveyskuurin 3:06

Parimetrisen miehen kohdalla puolessa vuodessa 30 kilon pudottaminen on paljon.

– Liikuntaa olen tietysti myös lisännyt. Valitettavasti lonkka vaivaa ja en voi juosta tai pelata enää tennistä, mutta uinti on hyvä liikuntamuoto.

Näin suuri elämäntaparemontti ei ole ollut täysin kivuton.

– Ei tämä mitään mukavaa ole ollut, mutta nyt olo on jo parempi, sanoo hyväntuulinen Hector.

Hyväkuntoinen Hector konsertoi eilen maanantaina Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltassa. 

Parituntinen keikka sai yleisön suorastaan hullaantumaan. Hectorin ääni kulki ja yleisö kehui myös kymmenhenkisen orkesterin maasta taivaisiin.

– Keikka oli vaikuttava ja mukana oli myös yllätyksiä. Henkilökohtaisesti Palkkasoturi on minulle yhä tärkeä kappale. Se nostaa aina tunteet pintaan ja on aina myös ajankohtainen. Klassikko. Ikä ei myöskään ole Hectorilla este ja bändi oli uskomaton. Kiitos ja kunnia myös heille, Aulikki Oksanen kommentoi MTV:lle.

Yleisön joukosta ei kuulunut minkäänlaista murinaa tai valitusta, vaikka vettä satoi ja väliaika oli peräti 45 minuutin mittainen.

Sari Lönnqvist oli myös yksi tyytyväisistä katsojista.

– Aivan loistavaa. Olen kuunnellut Hectoria nuoresta pitäen. Järkyttävää, että osaan kaikki sanat vielä ulkoa, sanoo Lönnqvist. 

– Liikuttaa, väreet menee ja karvat nousee pystyyn monessakin biisissä. Iso mies laulaa kauniisti ja herkästi. Hectorista saa sellaisen isäaurinkoisen kuvan kuitenkin, hehkuttaa Aimo Korventausta.

Hectorista lisää tänään tiistaina Kymmenen uutisissa.

Lue myös:

    Uusimmat