He ovat todellisia miljardöörirouvia – naisilla miestensä kautta huikea luksuselämä

Nämä naiset elävät luksuselämää avioiduttuaan miljardöörimiestensä kanssa. Toiset heistä luovat itsekin uraa, kun taas toiset keskittyvät nauttimaan rikkauksista ja tekemään hyväntekeväisyystyötä.

Melania Trump

Sloveniassa syntynyt Melania Trump on tehnyt muun muassa mallintöitä, mutta parhaiten hänet tunnetaan yritysjohtaja Donald Trumpin vaimona. Pariskunta avioitui vuonna 2005, ja heillä on yksi lapsi. Melania tekee edelleen mallintöitä ja on lisäksi mukana hyväntekeväisyystoiminnassa. Hän on myös tunnettu seurapiirikasvo.

Omaisuuden arvo: noin kaksi miljardia dollaria

Melinda Gates

Melinda Gates on naimisissa Microsoftin perustajan Bill Gatesin kanssa. Bill ja tietotekniikka-alalla itsekin työskennellyt Melinda menivät naimisiin vuonna 1994 Havaijilla romanttisessa rantaseremoniassa. Pariskunnalla on kolme lasta.

Omaisuuden arvo: noin 53 miljardia dollaria

Marie-Josée Droun

Marie-Josée Droun tapasi tulevan miehensä, liikemies Henry Kravisin 1990-luvun alussa. Pariskunnan avioiduttua menestyvänä ekonomistina tunnettu Marie-Josée on nauttinut rikkaasta elämästä ja käyttänyt miehensä miljoonia säästelemättä.

Omaisuuden arvo: noin 4,2 miljardia dollaria

Miriam Adelson

Miriam Adelson oli menestyvä lääkäri, kun hän tapasi sokkotreffeillä liikemies Sheldon Adelsonin. Pariskunta avioitui 1991 ja perusti yhdessä menestyksekkäitä katkaisuhoitoloita huumeriippuvaisille.

Omaisuuden arvo: noin 9,3 miljardia dollaria

Anne Wojcicki

Anne Wojcicki on naimisissa toisen Googlen perustajan Sergey Brinin kanssa. Anne ehti työskennellä kymmenen vuotta bioteknologian parissa, kunnes hän ryhtyi yrittäjäksi ja tapasi miehensä. Pariskunta avioitui 2007. Heillä on yksi lapsi.

Omaisuuden arvo: noin 17,5 miljardia dollaria

Wendi Deng

Wendi Deng on kiinalaissyntyinen kaunotar, joka on naimisissa mediamoguli Rupert Murdochin kanssa. Pariskunta asuu Manhattanilla ja heillä on kaksi tytärtä. Wendi ei ole jättänyt työelämää taakseen valtavasta omaisuudesta huolimatta vaan työskentelee miehensä yrityksessä.

Omaisuuden arvo: noin 6,3 miljardia dollaria
Lähteet: frobes.com, citylife.com, buziness.ezine1.com, Wikipedia

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja