He ovat tämän kesän kuumimmat pukeutujat!

Femalefirst.co.uk valitsi neljä kaunotarta, joiden asuista kannattaa poimia tyylivinkkejä talteen.

Femalefirst.co.uk listasi neljä tähteä, joiden tyyliä kannattaa tänä kesänä pitää silmällä. Pidätkö enemmän Cheryl Colen naisellisuudesta vai Avril Lavignen punk-henkisestä vaatekerrasta? Valmistaudu kesään ja päivitä vaatekaappisi sisältöä – ota halutessasi mallia näistä muodin edelläkävijöistä!

Cheryl Cole

Laulaja Cheryl Cole on ollut tässä kuussa tapetilla, sillä hänet heitettiin pihalle Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Naisesta on kuitenkin sukeutunut melkoinen muoti-ikoni sen jälkeen, kun hän heivasi uransa alkuvaiheen tyylin. Oli kyseessä sitten valkoinen iltapuku tai valtava hiuspehko, Girls Aloud -bändistäkin tuttu Cole luo uusia tyylejä. Jos Colen tyyli innostaa, investoi kokopitkään valkoiseen mekkoon ja huikean korkeisiin korkoihin.

Rachel Bilson

Kalifornialaisnäyttelijä Rachel Bilson tietää mitä on olla muodin edelläkävijä. Hän osaa täydentää klassisen lookin ripauksella boheemia hippityyliä, joka on yksi tämän kesän .Bilsonin voi bongata kävelemässä pitkin Hollywoodin katuja asusteinaan iso laukku ja aurinkolasit. Hän on myös ensimmäisten julkkisten joukossa vetämässä jalkaansa kunkin sesongin värin mukaisia farkkuja.

Emma Watson

Näyttelijä Emma Watson on muuntautunut Harry Potter -tähdestä tyyli-ikoniksi! Englantilaiskaunottaren tyyli nousi uudelle tasolle, kun hän leikkautti hiuksiinsa keijumaisen, lyhyen kampauksen. Emma on tunnettu nuden sävyisistä asuistaan ja hän on myös suuri trenssitakkien ystävä. Hänen tyylissään sekoittuu sivistynyt glamour, jossa on sopivassa määrin 60-luvun särmää. Ota haltuun Watsonin tyyli pukeutumalla tummaan tai nuden sävyiseen bilemekkoon.

Avril Lavigne

Laulaja Avril Lavignen tyyli ei ehkä ole jokaisen makuun: toisten mielestä punkahtava rokkityyli on parempi jättää 80-luvulle muiden menneiden muotien kanssa. Monet eivät kuitenkaan tunnu saavan tarpeekseen tämän punk-prinsessan uniikista tyylistä. Lavigne näyttää jättäneen pysyvän jäljen muotimaailmaan Abbey Dawn -vaatemallistollaan. Tähden tyyli tuo esille hänen persoonansa ja asenteensa – hän ei pelkää mennä vastavirtaan, vaan tykkää tuoda kiehtovaa vaihtoehtolookiaan esille.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash, Barcroft Media, Wire Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja