Mainos

"He luulevat olevansa kaksosia, koska heillä on sama syntymäpäivä" – suloiset pikkutytöt valloittivat somekansan

Suloiset pikkutytöt ovat vakuuttuneita siitä, että he ovat kaksosia. Onhan heillä sama syntymäpäivä!

Eräs yhteinen tekijä suurimmalla osalla kaksosia – jos he eivät ole syntyneet keskiyön tietämillä –, on yhteinen syntymäpäivä. Yhteisiä tekijöitä on toki muitakin, kuten vaikkapa samat, biologiset vanhemmat, mutta Jia- ja Zuri-nimisille pikkutytöille vain syntymäpäivällä on merkitystä.

Nämä parhaat ystävykset eivät ole oikeasti sukua toisilleen, mutta se ei estä heitä tuntemaan oloansa kaksosiksi.

Jian isosisko julkaisi Twitterissä kuvan ystävyksistä yhteisillä syntymäpäiväjuhlillaan sekä kuvakaappauksen tekstiviestikeskustelusta.

"Siskoni ja hänen paras ystävänsä luulevat olevansa kaksosia, koska heillä on sama syntymäpäivä, ja tämä oli lopputulos..." Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Tekstiviestikeskustelusta selviää, että Jia oli ajatunut kiistaan toisten tyttöjen kanssa "kaksosuudestaan". 

"Hän itki, koska pikkutyttö sanoi, että "se ei ole mahdollista, teillä ei ole samanvärinen iho". Hän sanoi, että "et tiedä mitään, me olemme kaksosia, meillä on sama syntymäpäivä", ryhmäkeskusteluun lähetetyssä viestissä kerrotaan.

Twiitistä tuli suuri hitti, ja se onkin kerännyt tykkäyksiä jo kymmeniä tuhansia ja uudelleentwiittauksiakin tuhansia. Moni on liikuttunut lasten viattomuudesta.

"Jia sanoi, että hän ja Zuri ovat kaksosia, joten he ovat ehdottomasti kaksosia. Nuo ovat faktat. Heillä on sama syntymäpäivä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on hyvä esimerkki siitä, että lapset eivät välitä ihonväristä ennen kuin yhteiskunta tai joku käskee heitä välittämään."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Heillä on kyllä pointtinsa. Kaksosten ei tarvitse olla samanvärisiä. Nämä ihmiset ovat biologisia kaksosia, mutta heillä on erivärinen iho."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Someecards, Twitter

***

0:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.