Hävittäjälentäjä oli hiljaa 15 vuotta kunnes avautui oudosta "Tic Tac" UFO-havainnostaan: ”Kohde ei noudattanut fysiikan lakeja”

Yhdysvaltalainen hävittäjälentäjä on kommentoinut koneensa kameran taltioimaa erikoista UFO-havaintoa.

Lentäjä Chad Underwood kommentoi asiaa nyt ensimmäisen kerran, 15 vuotta tapauksen jälkeen. Mysteeriksi jäänyt ilmiö tapahtui Tyynenmeren yllä. Underwoodin mukaan hänen havainnoimansa kohde ei käyttäytynyt tavallisten fysiikan lakien mukaisesti. Aiheesta kirjoittaa mm. Independent sivuillaan.

– Se liikkui 15 kilometrin korkeudelta kolmenkymmenen metrin korkeudelle sekunneissa. Se ei ole mahdollista, Underwood kuvailee.

Kohde sai lempinimen ”Tic Tac", koska koska se oli valkoinen ja pyöreä. Ilmiö saatiin taltioitua, kun Yhdysvaltain laivasto yritti tunnistaa tutkalla havaittuja kohteita Amerikan länsirannikolla marraskuussa vuonna 2004.

Pentagon vahvisti tänä vuonna tilanteesta taltioidun videon aitouden. Viranomaisilla ei ole tietoa, mikä kohde lopulta oli kyseessä. Sääilmiöt, ihmisen tekemä alus ja linnut on saatu suljettua pois.

1:56

Video: Nevadassa järjestettiin syksyllä ufo-festivaali, jonka huipentumana oli yhteismarssi Area 51:lle.

Underwood toteaa, että hän ei lähde spekuloimaan mitä hän lopulta havaitsi, koska hän ei halua tulla yhdistetyksi tahoihin, jotka uskovat ”pieniin vihreisiin miehiin”.

– En pystynyt tunnistamaan sitä. Se lensi. Ja se oli esine. Annan nörttien pohtia mikä se todennäköisesti oli. Minä olen vain henkilö, joka toi tapauksesta videon.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja