Yhdysvaltain taistelulentäjien ufo-havainnot on nyt tunnustettu aidoiksi!

Yhdysvaltain merivoimat on tunnustanut, että vuosia sitten kuvatut ufo-videot ovat aitoja. Asiasta kertoo muun muassa uutiskanava CNN

Laivaston mukaan videot ovat taistelulentäjien kuvaamia. Materiaalille on tallentunut lentäviä esineitä, joiden alkuperästä ei ole tietoa. Ufot nousivat näyttävästi julkisuuteen vuonna 2017, kun The New York Times julkaisi artikkelin havainnoista. 

Lentäjät eivät tiedä, mitä he näkivät

Videot on kuvattu useita vuosia sitten. CNN kertoo, että vuoden 2015 kuvamateriaaleilla kuuluu lentäjien keskustelua. 

Aluksi yksi lentävän esineen nähneistä arvelee, että kyseessä on drone-lennokki. Sen jälkeen lentäjät alkavat hämmästellä, millaisella tavalla esineet pystyvät etenemään vastatuulessa.

Laivaston mukaan he eivät edelleenkään tiedä, mitä videolla näkyvät esineet ovat. He kuitenkin haluavat puhua avoimesti havainnoista, jotta tietoisuus lentäjien turvallisuutta mahdollisesti uhkaavista tekijöistä ilmatilassa lisääntyisi. 

Laivaston edustaja toteaa CNN:n jutussa, että aiempina vuosina lentäjät eivät välttämättä raportoineet kaikista näkemistään tuntemattomista esineistä, sillä ufo-havaintoihin voi liittyä tietynlainen leima.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja